Υλικά
- ½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
- ½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
- μαϊντανό
Εκτέλεση
- Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνετε να βράσει.
- Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε τα τορτελίνια και ανακατεύετε.
- Τα αφήνετε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά και στη συνέχεια τα αποσύρετε από τη φωτιά και τα σουρώνετε.
- Ζεματάτε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνετε τα μακαρόνια.
- Προσθέτετε το γιαούρτι.
- Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνετε επάνω στα τορτελίνια.
- Διακοσμείτε με φύλλα μαϊντανού.