Υλικά
- 100 γραμμάρια πράσινες ελιές τσακιστές
- 1 ματσάκι ρόκα
- 50 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κύβους
- 2 μελιτζάνες
- 1 ντομάτα
- 1 καυτερή πιπεριά
- Αρκετό πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Λίγο μαϊντανό
Εκτέλεση
- Τηγανίζετε για 10 λεπτά τις μελιτζάνες αφού τις έχετε κόψει σε κύβους.
- Ψιλοκόβετε τις ελιές, την πιπεριά, τη φέτα, τη ρόκα, τις μελιτζάνες και τη ντομάτα.
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά και προσθέτετε λίγο λάδι και αλάτι.