Υλικά
- 750 γραμμάρια χουρμάδες καθαρισμένους και ψιλοκομμένους
- 50 γραμμάρια βούτυρο
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι μέχρι να λιώσει και προσθέτετε τους χουρμάδες μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
- Αφαιρείτε από τη φωτιά και προσθέτετε την κανέλα και το κακάο. Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 1 -2 ώρες.
- Μόλις κρυώσει με ένα κουταλάκια του γλυκού ξεχωρίζετε το μείγμα και πλάθετε σε μπαλάκια.
- Ρίχνετε τα τρουφάκια μέσα στα μπολάκια για την επικάλυψη (κακάο, φιστίκι, καρύδα) και ξαναβάζετε στο ψυγείο.