Υλικά
- Μισό κιλό κοφτό μακαρονάκι
- 100 γραμμάρια μπέικον
- 4 βραστά αβγά
- 3 κόκκινες πιπεριές τουρσί
- 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κλωναράκια άνηθο
- 3 κλωναράκια σέλινο
- 2 φλιτζάνια μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, το σέλινο, τον άνηθο και τις πιπεριές και τα βάζετε σε μπολ όπου έχετε ρίξει τα βρασμένα μακαρόνια.
- Τηγανίζετε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Το κόβετε σε μικρά κομματάκια και το προσθέτετε στη σαλάτα όπως και τα αβγά, τα οποία προηγουμένως έχετε κόψει σε λεπτές φέτες.
- Ανακατεύετε καλά σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο και περιχύνετε τη σαλάτα.
- Αφήνετε στο ψυγείο για μερικές ώρες και σερβίρετε.