Υλικά
- 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
- 100 γραμμάρια νερό
- 150 γραμμάρια ελαιόλαδο
- 1 κρόκος αυγού και λίγο νερό
Εκτέλεση
- Βάζετε το αλεύρι με το αλάτι σε μπολ. Προσθέτετε το νερό, το λάδι και το αυγό, χτυπημένο με λίγο νερό, και ζυμώνετε, να γίνει ζύμη λεία και σταθερή. Σκεπάζετε με πετσέτα και ετοιμάζετε τη γέμιση
- Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα τυριά, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το λάδι, τα αυγά και ανακατεύετε καλά. Απλώνετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Σκεπάζετε τα 2/3 της ζύμης ελαφρά βουτυρωμένο ταψί.