Υλικά
- 30 δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι
- 170 γραμμάρια κουβερτούρα
- 60 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 80 γραμμάρια βούτυρο
- 100 γραμμάρια κακάο
Εκτέλεση
- Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και κατόπιν ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνετε στην κουβερτούρα.
- Αφού έχετε αφήσει το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει το ρίχνετε και αυτό στην κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά για να ενωθούν τα υλικά.
- Βάζετε το υλικό στο ψυγείο και όταν είναι έτοιμο γεμίζετε με αυτό τα δαμάσκηνα.
- Τέλος, ρίχνετε τα δαμάσκηνα σε ένα μπολ που έχετε αδειάσει μέσα το κακάο και τα ανακατεύετε απαλά.