Υλικά

  • 30 δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι
  • 170 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 60 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 80 γραμμάρια βούτυρο
  • 100 γραμμάρια κακάο

Εκτέλεση

  1. Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και κατόπιν ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνετε στην κουβερτούρα.
  2. Αφού έχετε αφήσει το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει το ρίχνετε και αυτό στην κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά για να ενωθούν τα υλικά.
  3. Βάζετε το υλικό στο ψυγείο και όταν είναι έτοιμο γεμίζετε με αυτό τα δαμάσκηνα.
  4. Τέλος, ρίχνετε τα δαμάσκηνα σε ένα μπολ που έχετε αδειάσει μέσα το κακάο και τα ανακατεύετε απαλά.