Υλικά

  • 2 ξυλάκια κανέλας
  • 500 ml κόκκινο κρασί
  • 6 αχλάδια
  • 200 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τα αχλάδια αφήνοντας το τσαμπάκι τους από πάνω.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη ζάχαρη, την κανέλα και το κόκκινο κρασί και σιγοβράζετε τα αχλάδια μέσα στο κρασί μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 10 λεπτά.
  3. Ανά διαστήματα τα ανακατεύετε για να πάρουν ομοιόμορφα το χρώμα από το κόκκινο κρασί και σερβίρετε.