Υλικά

  • 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα 450 γραμμάρια γιαούρτι μαζί με τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στη παγωτομηχανή το μείγμα και το δουλεύουμε για 25 λεπτά μέχρι να παγώσει.
  3. Στη συνέχεια τοποθετούμε στη κατάψυξη για 2 ώρες και είναι έτοιμο.
  4. Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή τότε τοποθετούμε το μείγμα για 4-6 ώρες στη κατάψυξη.