Υλικά
- 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα 450 γραμμάρια γιαούρτι μαζί με τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στη παγωτομηχανή το μείγμα και το δουλεύουμε για 25 λεπτά μέχρι να παγώσει.
- Στη συνέχεια τοποθετούμε στη κατάψυξη για 2 ώρες και είναι έτοιμο.
- Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή τότε τοποθετούμε το μείγμα για 4-6 ώρες στη κατάψυξη.