Υλικά
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα για 4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό και το ξύσμα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος που έχουμε νωρίτερα χτυπήσει στο μίξερ. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Γεμίζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σερβίρουμε τη μους, τρίβοντας αν θέλουμε από πάνω τα μπισκότα.