Υλικά
- 20 ml μπράντι από το ψυγείο
- 45 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 20 ml λικέρ creme de cacao (το σκουρόχρωμο) από το ψυγείο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μοσχοκάρυδο στο σέικερ, μαζί με πάγο και τα χτυπάμε.
- Χτυπάμε μέχρι να αναμειχθούν καλά, το λιγότερο 30 δευτερόλεπτα.
- Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι και πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο.
- Για να πετύχουμε το κοκτέιλ πρέπει όλα τα ποτά να είναι καλά παγωμένα.