Υλικά

  • 20 ml μπράντι από το ψυγείο
  • 45 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 20 ml λικέρ creme de cacao (το σκουρόχρωμο) από το ψυγείο
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μοσχοκάρυδο στο σέικερ, μαζί με πάγο και τα χτυπάμε.
  2. Χτυπάμε μέχρι να αναμειχθούν καλά, το λιγότερο 30 δευτερόλεπτα.
  3. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι και πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο.
  4. Για να πετύχουμε το κοκτέιλ πρέπει όλα τα ποτά να είναι καλά παγωμένα.