Υλικά
- 15 φύλλα από σπανάκι
- 1 πακέτο κοχυλάκια ζυμαρικό ή της προτίμησης σας
- 1 συσκευασία καβουρόψιχα των 225 γραμμαρίων
- 1 κούπα καθαρισμένες ελιές
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα πράσινα
- 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
Εκτέλεση
- Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε τους βραστό νερό και σιγοβράστε για 8 λεπτά. Στο μεταξύ, τοποθετείστε την καβουρόψιχα σε βραστό νερό και βράστε για 3 λεπτά ώσπου να μαλακώσει. Στεγνώστε και ξεπλύνετε σε κρύο νερό.
- Μεταφέρετε την καβουρόψιχα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα ζυμαρικά , το σπανάκι, την ντομάτα κομμένη σε κύβους, τις ελιές και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.