Υλικά

  • 15 φύλλα από σπανάκι
  • 1 πακέτο κοχυλάκια ζυμαρικό ή της προτίμησης σας
  • 1 συσκευασία καβουρόψιχα των 225 γραμμαρίων
  • 1 κούπα καθαρισμένες ελιές
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα πράσινα
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους

Εκτέλεση

  1. Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε τους βραστό νερό και σιγοβράστε για 8 λεπτά. Στο μεταξύ, τοποθετείστε την καβουρόψιχα σε βραστό νερό και βράστε για 3 λεπτά ώσπου να μαλακώσει. Στεγνώστε και ξεπλύνετε σε κρύο νερό.
  2. Μεταφέρετε την καβουρόψιχα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα ζυμαρικά , το σπανάκι, την ντομάτα κομμένη σε κύβους, τις ελιές και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.