Υλικά
- 2 λεπτοκομμένα εσκαλόπ
- Μισή κουταλιά αλεύρι
- 10 γραμμ. βούτυρο
- 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
- Λίγο κονιάκ
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε κομματάκια τα εσκαλόπ, τα αλευρώνουμε και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε το κρέας σε ένα τηγάνι με βούτυρο και αφήνουμε να ροδίσει από κάθε πλευρά.
- Σβήνουμε με κονιάκ.
- Βγάζουμε τα εσκαλόπ από το τηγάνι και βάζουμε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις πάρει μια βράσει περιχύνουμε τα εσκαλόπ.