Υλικά

  • 1/2 φλιτζάνι (1 ραβδί) βούτυρο 110 γραμμάρια
  • 1/4 ζάχαρη κούπα ζάχαρη 50 γραμμάρια
  • 1 κούπα αλεύρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γραμμάρια

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα πιρούνι μέχρι η ζύμη να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Βάζετε το μείγμα της ζύμης σε πυρέξ και ψήνετε στους 150 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει χρυσή επιφάνεια η ζύμη μας. Αφήνουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε τη καραμέλα.