Υλικά
- 1/2 φλιτζάνι (1 ραβδί) βούτυρο 110 γραμμάρια
- 1/4 ζάχαρη κούπα ζάχαρη 50 γραμμάρια
- 1 κούπα αλεύρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γραμμάρια
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα πιρούνι μέχρι η ζύμη να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Βάζετε το μείγμα της ζύμης σε πυρέξ και ψήνετε στους 150 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει χρυσή επιφάνεια η ζύμη μας. Αφήνουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε τη καραμέλα.