Υλικά

  • 900 γραμμάρια πικάντικο καπνιστό λουκάνικο
  • 225 γραμμάρια ανανά φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το λουκάνικο σε μπουκιές. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και ζεσταίνετε. Στη συνέχεια ρίχνετε το λουκάνικο κομμένο σε μπουκιές και σοτάρετε σε μέτρια εστία μέχρι να πάρει χρώμα. Αφαιρέστε το λουκάνικο από το τηγάνι και αφήνετε στην άκρη.
  2. Σε μια μικρή κατσαρόλα ανακατέψτε τη ανανά, μαύρη ζάχαρη, και τη μουστάρδα. Σιγοβράζετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Ρίξτε το μείγμα ανανά πάνω από τα λουκάνικα, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.