Υλικά
- 400 γραμμάρια κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 400 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
- 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με 15 % λιπαρά για φαγητά
- Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
- 300 γραμμάρια κέτσαπ
- 1 συσκευασία βίδες βρασμένες
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια με αλατισμένο νερό για 7 λεπτά.
- Στη συνέχεια σοτάρουμε το κοτόπουλο σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι για 5 λεπτά.
- Σε μία λεκάνη ρίξτε τα έτοιμα βρασμένα ζυμαρικά, το ½ τριμμένο τυρί, το κοτόπουλο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπεριά και την κρέμα γάλακτος καθώς και το αλατοπίπερο. Τέλος, ρίξτε τη κέτσαπ και ανακατέψτε τα καλά.
- Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί ή χωρίστε τα σε 4 πυρίμαχα σκεύη.
- Προσθέστε από πάνω το υπόλοιπο τριμμένο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 10 λεπτά.