Υλικά
- 3 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ. γλ. καρύκευμα με ιταλικά βότανα
- 2 κ. σ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε τα κολοκυθάκια, το ελαιόλαδο, το καρύκευμα με ιταλικά βότανα, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατέψτε για να καλύψετε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια.
- Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε μία στρώση στο καλάθι του air fryer.
- Τηγανίστε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά.
- Ανακινήστε το καλάθι με τα κολοκυθάκια μετά από 5 λεπτά και τηγανίστε στον αέρα για άλλα 3- 5 λεπτά, μέχρι να πάρουν εξωτερικά χρώμα.