Υλικά

  • 3 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ. γλ. καρύκευμα με ιταλικά βότανα
  • 2 κ. σ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τα κολοκυθάκια, το ελαιόλαδο, το καρύκευμα με ιταλικά βότανα, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
  2. Ανακατέψτε για να καλύψετε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια.
  3. Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε μία στρώση στο καλάθι του air fryer.
  4. Τηγανίστε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά.
  5. Ανακινήστε το καλάθι με τα κολοκυθάκια μετά από 5 λεπτά και τηγανίστε στον αέρα για άλλα 3- 5 λεπτά, μέχρι να πάρουν εξωτερικά χρώμα.