Πιο κοντά απ’ όσο περίμενε ήρθε με μία φάλαινα ένας άνδρας που έκανε καγιάκ στα ανοιχτά του Βανκούβερ στον Καναδά, με τον φίλο του, που βρισκόταν επίσης σε καγιάκ, να βιντεοσκοπεί όλη τη «συνάντηση».

Η φάλαινα κολυμπούσε αρκετή ώρα κάτω από το νερό κοντά στους Wade Peeler και John Olynyk και αποφάσισε να δώσει το «παρών» ξεφυσώντας νερό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Οlynyk είχε εντοπίσει τη φάλαινα αρκετές ημέρες νωρίτερα και αποφάσισε να μπει στη θάλασσα με τον φίλο του στις 10 Απριλίου για να τη δουν από πιο κοντά.

Περίμεναν για ώρες στα νερά του English Bay προσπαθώντας να την εντοπίσουν και μάλιστα ο Peeler συνειδητοποίησε πως το κινητό του είχε ξεμείνει από μνήμη και έσβηνε κάποια παλιά αρχεία όταν η φάλαινα βγήκε και πάλι στην επιφάνεια.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Youtube ο Olynyk ο Ρeeler φαίνεται να κάθεται στο καγιάκ και να κοιτά το τηλέφωνό του. Για λίγη ώρα δεν συμβαίνει τίποτα και ξαφνικά τα ήρεμα νερά «σπάνε» από τον πίδακα νερού που εκτόξευσε η φάλαινα.

Νιώθοντάς τον κίνδυνο ο Peeler προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά η φάλαινα αναδύθηκε από το νερό σε πολύ κοντινή απόσταση με την ουρά της σαν να τον… χαιρετά.

Όσο γρήγορα εμφανίστηκε, τόσο γρήγορα εξαφανίστηκε από το νερό, αφήνοντας τον Peeler σοκαρισμένο αλλά χαρούμενο.

Ακούγεται να λέει «παραλίγο να μου πέσει το τηλέφωνο» και ο Olynyk να του απαντά «φίλε αυτή ήταν η πιο επική φωτογραφία ever»!

flasoam3 flasoam2 flasoam1