Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου η Εθελοντική Δενδροφύτευση που οργάνωσε ο Τομέας Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΟΝΝΕΔ σε συνεργασία με τη Γραμματεία Εθελοντισμού και ΜΚΟ της Ν.Δ., μια κίνηση που συμμετείχε και συντόνισε η Έλενα Ράπτη, σε τρεις περιοχές της χώρας μας, που είχαν πληγεί κατά το πρόσφατο παρελθόν από καταστροφικές πυρκαγιές.

Συνολικά φυτεύτηκαν 4.800 φυτά στις περιοχές Άνω Διακοπτό Αχαΐας, Βαθύ Χαλκίδας και στο Σεϊχ Σου της Θεσσαλονίκης. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των νεολαίων και στις τρεις περιοχές, όπως επίσης αξιοσημείωτη ήταν και η συμβολή των Τοπικών φορέων.
Το πιο ενθαρρυντικό όμως απ’ όλα ήταν πως πλήθος κόσμου βοήθησε με κάθε τρόπο σ’ αυτήν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού πλούτου της χώρας μας.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι με την εθελοντική συμμετοχή τους δήλωσαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το φυσικό περιβάλλον αλλά και κατέδειξαν με το πιο ουσιαστικό τρόπο πως οι πολίτες εξακολουθούν να είναι ενεργοί και να ευαισθητοποιούνται γύρω από θέματα τόσο μεγάλης σημασίας, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της χώρας μας.