Ναι, ακούγοντας ότι θα δεις τα…. «ραδίκια ανάποδα», η πρώτη κίνηση που κάνεις, είναι να φτύσεις τον κόρφο σου. Μόνο που στην περίπτωση της ομώνυμης παράστασης του Γιώργου Γαλίτη, φτύνεις τον κόρφο σου από τα γέλια, λέγοντας κι ένα «μπα σε καλό να μας βγουν».

Και, φυσικά, αναφερόμαστε στον ξεκαρδιστικό μονόλογο του Γιώργου Γαλίτη, που δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις αλλά δέκα!

Δέκα χρόνια επικηδείας, δέκατη φορά θανατερά!

Γι’ αυτό ήρθε η ώρα σας να δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα», εν τόπω χλοερώ και αναψύξεως, για δεκατρεις μοναδικές και φαρμακερές παραστάσεις, σε νέο χώρο, στο Θέατρο Altera Pars από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Πρόκειται για την πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο.

Ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν!

Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα» και κάτι μας λέει ότι θα κλάψετε (απ’ τα γέλια)… Άλλωστε, πρόκειται για μια παράσταση που θα ζείτε για να τη θυμόσαστε!

Ταυτότητα παράστασης

Συντελεστές:
Ερμηνεία: Γιώργος Γαλίτης
Κείμενο: Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Σκηνογραφία: Γιώργος Γαλίτης
Μουσική: Τόλης Κετσελίδης

Τιμές εισιτηρίων
18€ Κανονικό
16€ Μειωμένο
Προπώληση: More.com

Από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη και ώρα 21:00

Θέατρο Altera Pars
Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός