Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου έφτασε και όσοι δεν αποδράσετε από το κλεινόν άστυ, θα εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με τα παιδιά. Οι βόλτες στην πόλη ενδείκνυνται για την περίσταση, όπως και μία έξοδος για φαγητό.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η έξοδος για φαγητό με τα παιδιά, ειδικά όταν είναι μικρότερης ηλικίας, για αρκετούς γονείς είναι ακόμα και… μαρτύριο. Τα παιδιά, αν δεν έχουν να απασχοληθούν, βαριούνται εύκολα, οι γονείς έχουν άγχος μήπως ενοχλήσουν τους υπόλοιπους θαμώνες, ενώ και το φαγητό πρέπει να είναι καλής ποιότητας και κυρίως να τους αρέσει.

Οι ταβέρνες αποτελούν κλασικές επιλογές, αλλά εδώ που τα λέμε και οι γονείς θέλουν και οι ίδιοι μια αλλαγή, μια πρόταση διαφορετική. Στην Αθήνα υπάρχουν εστιατόρια, όπου τα παιδιά θα χορτάσουν φαγητό κι εννοείται και παιχνίδι κι εσείς θα απολαύσετε ξέγνοιαστοι το φαγητό σας, αφού τα μικρά θα απασχολούνται δημιουργικά.

Hard Rock Cafe Athens

Στο διάσημο στέκι της πόλης, οι Κυριακές αποκτούν άλλο νόημα, αφού πέρα από τις ιδιαίτερες γεύσεις που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εσείς και τα παιδιά σας. Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στο Hard Rock Cafe Athens σάς περιμένει ένα Halloween πάρτι, όπου οι μικροί φίλοι φοράνε τις στολές τους και διασκεδάζουν με το φαντασμα-γορικό bowling, το τρομερό κυνήγι μαγισσών, τη στοιχειωμένη αράχνη και πολλές ακόμα εκπλήξεις ειδικά σχεδιασμένες από την ομάδα της Πολύχρωμης Σπείρας.
Αδριανού 52, Μοναστηράκι

Bella Vespa

Το ιταλικό εστιατόριο, με τις απίθανες γεύσεις, τη λαχταριστή ιταλική πίτσα και τα ολόφρεσκα ζυμαρικά, διαθέτει έναν φωτεινό παιδότοπο και εξειδικευμένο παιδαγωγό που θα απασχολήσει δημιουργικά τα πιτσιρίκια.
Κύπρου 11, Γλυφάδα

Family

Το λέει και το όνομά του… Family και είναι το ιδανικό μέρος για γονείς και παιδιά. Ειδικά στα τραπεζάκια έξω, οι μεγάλοι μπορείτε να χαλαρώσετε με την παρέα σας πίνοντας ένα καφεδάκι ή τσιμπώντας, ενώ τα παιδιά σας θα παίζουν ανέμελα στην πλατεία σε απόσταση αναπνοής. Έτσι, θα περάσει όλη η οικογένεια καλά, χωρίς κανένα άγχος. Επιπλέον, τα πιάτα είναι εκλεκτά και υγιεινά και θα σας ενθουσιάσουν, οικογενειακώς.
Βασιλέως Παύλου 74, Βούλα