O νέος και γνωστός συνθέτης και κιθαρίστας Thomy Gunn με εμφανίσεις στην Ελβετία, στην Γερμανία και στην Αμερική έρχεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής του περιοδείας «EUROPEAN TOUR 2024» με την μπάντα του για τρεις μοναδικές live εμφανίσεις.

Ο εκρηκτικός Thomy Gunn έχει στις αποσκευές του το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Blessed Madness». Τα τραγούδια του διηγούνται ιστορίες αγάπης και εμπειρίες ζωής. Η μουσική του εμπνέεται από τη χρυσή εποχή του ροκ των ’80s, η ματιά του είναι εξαιρετικά σύγχρονη, τα riffs δυνατά, οι ρυθμοί καταιγιστικοί και οι στίχοι έξτρα δυνατοί.

Με δυναμικές μπαλάντες και καταιγιστικούς ροκ ύμνους, ο Thomy Gunn είναι έτοιμος να κατακτήσει τη ροκ μουσική σκηνή χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στο κοινό της Ευρώπης.

Πληροφορίες

Thomy Gunn Band
Gabriel Pereira (Vocals) | Thomy Gunn (Guitar)
Breno Kairon (Bass) | Gustavo Duraes (Drums)

Ευρωπαϊκή Περιοδεία 2024/ΕΛΛΑΔΑ

Rockwood
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024
Βασιλέως Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46 ,Αθήνα)
Η προπώληση θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Lazy Club
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024
(Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια)
Nitro Club
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
Γλυκή, Θεσπρωτίας

Ποιος είναι ο Thomy Gunn

O 29χρονος Thomy Gunn από την ηλικία των 4 ετών άρχισε να παίζει ηλεκτρική κιθάρα. Γοητευμένος από τους θρυλικούς ήχους των ’80s, ο Thomy άρχισε να διαμορφώνει το δικό του μουσικό σύμπαν.
Το 2019, συνεργάστηκε δισκογραφικά με τον Brian Wheat, μπασίστα της θρυλικής μπάντας Tesla, στο Σακραμέντο των ΗΠΑ.

Το 2022 εμφανίστηκε με την 80s Hard Rock μπάντα Fighter V από την Ελβετία και εμφανίστηκε σε πολλά Φεστιβάλ, όπως το Brienzersee Festival, Rock the Lakes, Teffli Rally κ.α… Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με καλλιτέχνες και μπάντες όπως:  Crazy Lixx, Beast in Black και Eclipse.

Το 2023 με τη δική του μπάντα πραγματοποίησε ηχογραφήσεις στο στούντιο Refinaria στην Βραζιλία για το άλμπουμ «Blessed Madness» με τον γνωστό παραγωγό Adriano Daga, όπου και εμφανίστηκε με την μπάντα του στο UK Hall. Το πρώτο τους single, «Blessed Madness» από το ομώνυμο άλμπουμ, κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου 2024.

Η περιοδεία ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2024 στην Ευρώπη και οι εμφανίσεις και οι ηχογραφήσεις του θα ενθουσιάσουν και θα συγκινήσουν θεατές και ακροατές.