Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Music 89.2 πιάνουν ξανά το τιμόνι του αγαπημένου μας ραδιοφωνικού σταθμού και από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου είναι έτοιμοι να σας οδηγήσουν σε μία μοναδική & περιπετειώδη εμπειρία, όπου η μουσική συναντά την αδρεναλίνη σ’έναν ανοιχτό δρόμο με «Ποοολύ Μπροστά» ταχύτητα! 

Κάθε πρωί, από τις 07:00 έως 10:00, πρωταγωνιστές των δρόμων είναι τα αδίστακτα Κουνάβια. Μια καταιγιστική πρωινή αποστολή με τον Φάνη Λαμπρόπουλο ως main gangster και την Ελένη Βουλγαράκη με τον Δημήτρη Μπουμπουλίνη σε ρόλο ατίθασων συνεργών….Νομίζετε πως φέτος θα ξεμπλέξετε εύκολα; Κουναβομαχίες, Κουναβώματα, Kouναvision και άλλες αναπάντεχες εκπλήξεις που θα σας σηκώνουν απότομα από το κρεβάτι και τον «ύπνο του δικαίου»! 

Από τις 10:00 έως τις 13:00, το παιχνίδι μας κάνει αναβάθμιση και μια νέα παίκτρια προστίθεται στη «συμμορία» του Music 89.2. Η Αλεξάνδρα Μόττα ανεβάζει παλμούς και είναι πανέτοιμη να μας συνεπάρει σε μια συναρπαστική αποστολή! Φύγαμε! 

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα πατάει start στο μεσημέρι και σας περιμένει καθημερινά από τις 13:00 έως τις 16:00 στο Μusic Booth της. Με music news, διαγωνισμούς και μουσικές που ξεσηκώνουν!

Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από το Maggie’s Touch. H βασίλισσα της ραδιοφωνικής συμμορίας Μάγκυ Χαραλαμπίδου παίρνει τη θέση της πίσω από την «κονσόλα» και σας μεταφέρει καθημερινά από τις 16:00 έως τις 18:00 σε απαιτητικές πίστες που θα σας κρατήσουν αποσβολωμένους…και «πριονοκορδελιασμένους»! Εδώ δεν παίζει το “game over”.

Deuxlulu. Δύο αδίστακτοι «κομπιναδόροι» με αστείρευτο χιούμορ ενώνουν τις δυνάμεις τους καθημερινά από τις 18:00 έως τις 21:00 και σπέρνουν γέλιο και πανικό. H Αστερόπη Χαϊνά και ο Ευθύμης Κάλφας σαρώνουν τα απογεύματα του Music 89.2 και πάνε το παιχνίδι σε άλλο λέβελ! Ομερτά…

Και από τις 21:00 έως τις 23:00 η Χ Machina Ξένια Γκάλη ανεβάζει τα ντεσιμπέλ της νύχτας με τα καλύτερα music mixes, σε μία συνωμοτική μουσική εμπειρία!

Press start & let the Music game begin! 

Συντονιστείτε στον Music 89.2 και αφήστε μας να οδηγήσουμε “Ποοολύ μπροστά” στην περιπέτεια με όπλα την καλύτερη ξένη mainstream μουσική, τα πιο hot experience parties και εκπλήξεις που σίγουρα δεν τις περιμένετε!