Είσαι πιστός της ροκ μουσικής και εκείνων των στίχων που έχουν γράψει ιστορία; Είσαι λάτρης της έντεχνης σκηνής και των παλιών καλών λαϊκών τραγουδιών; Σου αρέσουν τα αυθόρμητα γλέντια που δεν μπορείς να σταματάς να χορεύεις; Ψήνεσαι για ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop;

Είσαι προετοιμασμένος για μία εκστατική electro-punk γιορτή; Χρειάζεσαι μία βραδιά γεμάτη τραγούδια που έχουν άρωμα Κρήτης και ηλεκτρισμό; Δεν μπορείς να αντισταθείς στην ξεσηκωτική ενέργεια της hip hop; Ανυπομονείς για εκείνο το live που η ραπ παντρεύεται με το ρεμπέτικο, τα μπλουζ και τις μουσικές της Μεσογείου; Είσαι έτοιμος να γκρουβάρουμε και να γίνουμε μία παρέα τον πιο ωραίο Αύγουστο;

Μήπως σε κουράσαμε με τα τόσα ερωτήματα και δεν ξέρεις τι να πρωτοαπαντήσεις; Μην απαντάς, σου έχουμε εμείς την απάντηση σε όλα τα παραπάνω…. Anilio Park Festival!

Για πρώτη φορά, αυτόν τον Αύγουστο, στην Ήπειρο, στο χώρο του χιονοδρομικού κέντρου Ανηλίου Μετσόβου – Anilio Park, έρχεται ένα υπέροχο τριήμερο, με ένα νέο μουσικό φεστιβάλ, το Anilio Park Festival!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το Anilio Park ως ένα ξεχωριστό προορισμό για σκι και χιονοδρομίες, αλλά φέτος το καλοκαίρι, από τις 9 έως και τις 11 Αυγούστου, η όμορφη ράχη της Πίνδου θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να απολαύσουν μία σειρά από δυνατά live με μερικούς από τους κορυφαίους εγχώριους καλλιτέχνες!

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν

Παρασκευή 9 Αυγούστου
Πυξ Λαξ
Ιουλία Καραπατάκη
Εισβολέας

Σάββατο 10 Αυγούστου
Γιάννης Αγγελάκας & 100°C
Παύλος Παυλίδης
Εθισμός
Γκιντίκι

Κυριακή 11 Αυγούστου
Γιάννης Χαρούλης
Χατζηφραγκέτα
Πάνος Βλάχος

Το Αnilio τα έχει όλα:

Είσαι δραστήριος; Αθλητικός; Ένας μικρός εξερευνητής ή προτιμάς να αράζεις; Σου αρέσει να καβαλάς μηχανή ή να αναζητάς το κέντρο βάρους σου στη στάση Tadasana; Θα ανέβεις πιο εύκολα στη γουρούνα και το lift ή προτιμάς τις βουτιές σε μία λίμνη σε σχήμα καρδιάς;

Το Αnilio τα έχει όλα: Οργανωμένες πεζοπορικές διαδρομές με συνοδούς, Enduro & Mountain Bike, αναρρίχηση (σε τεχνητό τοίχο αναρρίχησης), βόλτα με τα lifts στις πλαγιές του Anilio Park ή με ATV (γουρούνες), παιχνίδια & βουτιές στη λίμνη, yoga στη φύση και τοξοβολία!

Και για εσένα που σκέφτεσαι που θα μείνεις υπάρχει λύση!

Αν θες να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης σε υψόμετρο 1650μ. και άμεση πρόσβαση σε όλες τις συναυλίες και τις δράσεις, κλείσε τώρα τη σκηνή σου! Αν όμως προτιμάς ένα δωμάτιο με όλες τις ανέσεις οι επιλογές διαμονής είναι πάρα πολλές και διαφορετικές: από παραδοσιακούς ξενώνες έως και υπερσύγχρονα ξενοδοχεία είτε στο χωριό Ανήλιο Μετσόβου, είτε στο πασίγνωστο και γραφικό κεφαλοχώρι του Μετσόβου αλλά φυσικά και στην πόλη των Ιωαννίνων!

Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου – Anilio Park
9- 11 Αυγούστου

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: Ημερήσιο: 18€ / Τριήμερο: 45€
Ταμείο: Ημερήσιο: 20€ / Τριήμερο: 50€
Προπώληση εισιτηρίων: more.com