Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει για ακόμη μία αξέχαστη βραδιά στην Αττική, φέρνοντας τη μουσική του κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Μετά από μια θριαμβευτική sold out συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Γιάννης Χαρούλης ετοιμάζεται να μαγέψει το κοινό του για μία ακόμη φορά.

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη θα πλημμυρίσει με τις μελωδίες του, τους στίχους του και τον ηλεκτρισμό που μόνο εκείνος μπορεί να μεταδώσει. Από το χθες μέχρι το σήμερα, τα τραγούδια του μπλεγμένα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης, θα μας ταξιδέψουν σε άλλους τόπους, θα μας συγκινήσουν και θα μας χαρίσουν υπέροχες βραδιές.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει, και οι θαυμαστές του αναμένεται να γεμίσουν το θέατρο για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Το πάθος και η φλόγα του Γιάννη Χαρούλη θα φωτίσουν τα βράδια μας, δημιουργώντας μια γιορτή που όλοι θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, νοσταλγία και αληθινή μουσική μαγεία. Καλή αντάμωση!

Πληροφορίες

Τρίτη 24 Σεπτεβρίου, Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Ώρα Έναρξης: 21.00

Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

Εισιτήρια: Προπώληση: 15€, Ταμείο: 17€

Προπώληση: ticketservices.gr