Οι Il Volo επιστρέφουν στην Αθήνα στις 21 Οκτωβρίου για μια μοναδική συναυλία στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do. Μετά από τις δύο sold out εμφανίσεις τους την περσινή χρονιά, οι τρεις τενόροι, Piero, Ignazio και Ginoble, υπόσχονται να προσφέρουν στο Αθηναϊκό κοινό μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μαγικές ερμηνείες.

Οι λάτρεις της κλασικής και μοντέρνας μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τραγούδια που γνωρίζουν και αγαπούν με την μοναδική φωνητική δεξιοτεχνία και το χιούμορ των Il Volo, σε μια συναυλία που θα συνδυάζει την ποιότητα της κλασικής μουσικής με τη φρεσκάδα της σύγχρονης ερμηνείας.

Ποιοι είναι οι Il Volo

Οι Il Volo είναι ένα ιταλικό τρίο τραγουδιστών, γνωστό για την εκπληκτική τους φωνητική τεχνική και τη μοναδική τους ερμηνευτική ικανότητα στην κλασική, ποπ και σύγχρονη μουσική. Οι τρεις τενόροι, Piero BaroneIgnazio Boschetto και Gianluca Ginoble, σχηματίστηκαν το 2009 και από τότε έχουν κατακτήσει το κοινό παγκοσμίως με τις εντυπωσιακές τους ερμηνείες.

Ο Piero είναι γνωστός για την ιδιαίτερη έκταση και δύναμη της φωνής του, ο Ignazio για την ευελιξία και το συναισθηματικό χαρακτήρα στις ερμηνείες του, ενώ ο Gianluca φημίζεται για τον βαθύ και ζεστό τόνο της φωνής του.

Μαζί, δημιουργούν έναν συναρπαστικό συνδυασμό που έχει απογειώσει κλασικά κομμάτια όπως το «Nessun Dorma» και «Granada», καθώς και ποπ επιτυχίες όπως το «Grande Amore».

Μεταξύ των επιτυχιών τους περιλαμβάνονται αμέτρητα sold-out shows σε όλο τον κόσμο, συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ και τηλεοπτικές εμφανίσεις, καθώς και την κατάκτηση διακρίσεων όπως η νίκη στο Sanremo Music Festival και η εμφάνιση στη Eurovision.

Πληροφορίες

Δευτέρα 20/10, 20.00, Μοραιτίνη 2, Π. Φάληρο, TAE KWON DO- Φάληρο, Αττική

Τιμές εισιτηρίων: από 60€

Προπώληση: more.com