Οι Pulp, η εμβληματική βρετανική μπάντα, επανενώθηκε φέτος και πραγματοποίησε μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα τραγουδώντας τις πιο κλασσικές τους επιτυχίες χαρίζοντας σε παλιούς και νέους φαν μία φορτισμένη νοσταλγική βραδιά, για το τότε και το τώρα.

Είναι η τρίτη φορά που οι Pulp επισκέπτονται την Ελλάδα, και αυτή τη φορά η συναυλία τους στην πλατεία Νερού ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή και συναισθηματική. Ο Jarvis Cocker, με τη χαρακτηριστική του σκηνική παρουσία και ενέργεια, κατάφερε να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολύ καιρό.

Εμείς είχαμε, μάλιστα, την τύχη να ζήσουμε αυτό το μουσικό υπερθέαμα από το μπαλκόνι του opaponline.gr, της πλατφόρμας όπου μπορεί κανείς να βρει όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ και online! Η εμπειρία ήταν μοναδική. Τι σχέση έχει το opaponline.gr με το Release Athens Festival; Είναι χορηγός της διοργάνωσης για δεύτερη χρονιά και δίνει σε όλους, όσοι επισκέπτονται το opaponline.gr, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν εντελώς δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις συναυλίες του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ του καλοκαιριού. Όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τα εισιτήρια, μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ.

Το κοινό, από την πρώτη στιγμή, έδειξε τον ενθουσιασμό του, χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί με το συγκρότημα τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Τραγούδια όπως το “Common People,” το “Disco 2000,” και το “Babies” προκάλεσαν πανδαιμόνιο, με τους φαν να δημιουργούν ένα κύμα ενέργειας που πλημμύρισε την πλατεία Νερού.

Οι Pulp απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι ανήκουν σε μια “different class” και η σχέση τους με το ελληνικό κοινό είναι ξεχωριστή. Κάθε στιγμή της συναυλίας ήταν γεμάτη συναισθήματα, από τη νοσταλγία για τα 90s μέχρι τη χαρά και τον ενθουσιασμό του lead singer, που με τα σπασμένα του ελληνικά ανακαλούσε ιστορίες και έλεγε αστεία στο κοινό.

Η εμπειρία από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr μας πρόσφερε μια μοναδική οπτική και ηχητική απόλαυση, επιτρέποντάς μας να απολαύσουμε το θέαμα σε όλο του το μεγαλείο. Οι εκπληκτικές ερμηνείες των Pulp και η θερμή υποδοχή του κοινού δημιούργησαν μια μαγευτική βραδιά που δύσκολα θα ξεχαστεί.

Αυτή η συναυλία ήταν μια υπενθύμιση της δύναμης που έχει η ζωντανή μουσική να ενώνει τους ανθρώπους και να δημιουργεί ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Οι Pulp έφυγαν από την Αθήνα αφήνοντας πίσω τους μια γλυκιά αίσθηση ευφορίας και ελπίδας ότι ίσως να τους ξανα δούμε στη σκηνή.