Η «Ταράτσα του Φοίβου» άναψε ξανά τα φώτα της και κάθε Τετάρτη βράδυ, στο θέατρο Άλσος το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά, το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, στην «Ταράτσα» του έχει δίπλα του το θηρίο της σκηνής, των «εκ των ων ουκ άνευ», τον πανταχού παρόντα και τα πάντα ανατρέποντα Θανάση Αλευρά. Την φωτορυθμική και φωσφορούχα, την τεχνικολόρ, σινεμασκόπ, και για πρώτη φορά τρισδιάστατη Ρένα Μόρφη. Και -επιτέλους!- με ειδική μεταγραφή απ’το Μουλέν Ρουζ, την βασίλισσα του θεάματος, την ντάμα κούπα, την μπριλάντε και κονσερτάντε, Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

Με δύο (τουλάχιστον) σπουδαίους καλεσμένους ανά εβδομάδα από το χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου και της stand up comedy και με θίασο ηθοποιών-χορευτών-ακροβατών- τραγουδιστών, το υπερθέαμα είναι σίγουρο.

Με συμπρωταγωνιστές τους ταλαντούχους: Θανάση Αλευρά, την Ρένα Μόρφη και τη Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, ενώ και τις υπόλοιπες Τετάρτες του Ιουνίου, σημαντικά ονόματα ελληνικού τραγουδιού, υπόσχονται να κάνουν καλύτερα τα βράδια σας.

Καλεσμένοι στην «Ταράτσα του Φοίβου» τον Ιούνιο:

12/6: Σταμάτης Κραουνάκης-Χρήστος Γεροντίδης-Δημήτρης Χριστοφορίδης
19/6: Παύλος Παυλίδης-Θωμάς Ζάμπρας
26/6: Νίκος Ξυδάκης-Ελένη Τσαλιγοπούλου-Γιάννης Διονυσίου-Γιώργος Χατζηπαύλου

Κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος

Προπώληση: more.com
Τιμές εισιτηρίων: Από 15€

Ώρα έναρξης: 20:30

Συντελεστές

Φοίβος Δεληβοριάς
Θανάσης Αλευράς
Γαλήνη Χατζηπασχάλη
Ρένα Μόρφη