Παραμένει στα γυρίσματα του σίκουελ των «Πειρατών της Καραϊβικής», «Οι Νεκροί δεν λένε Παραμύθια», ο Τζόνι Ντεπ όπως είπε το στέλεχος της παραγωγής Μάικλ Σίνγκερ.

Ο Σίνγκερ διέψευσε τις πληροφορίες ότι ο ηθοποιός έφυγε αιφνιδίως από τα γυρίσματα για να πάει να δει την σύζυγό του Άμπερ Χερντ στις ΗΠΑ λόγω συζυγικών προβλημάτων

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις προβλέψεις μας όσον αφορά το γύρισμα ούτε τα πηγαινέλα των μεν και των δε, αλλά μπορώ να σας πω ότι τίποτε από αυτά που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Τα γυρίσματα του κ. Ντεπ γίνονται βάσει του προβλεπόμενου προγράμματος. Όλα είναι φυσιολογικά, όλος ο κόσμος εργάζεται», δήλωσε στην Sydney Morning Herald.

«Επιστρέφει στις ΗΠΑ με την πρώτη διαθέσιμη ιδιωτική πτήση», δήλωσε νωρίτερα μια πηγή της παραγωγής στην εφημερίδα Gold Coast Bulletin. Ο Τζόνι Ντεπ και η σύζυγός του Άμπερ Χερντ, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από τρεις μήνες, καυγάδιζαν αδιάκοπα, προσθέτει η εφημερίδα. Αμερικανικοί ιστότοποι αναφέρουν επίσης ότι είχε ζητηθεί από την Χερντ να εγκαταλείψει τα γυρίσματα επειδή οι διαπληκτισμοί τους ενοχλούσαν την παραγωγή.