Οι καρδιές όλων αγαλλίασαν όταν έμαθαν ότι ο δεύτερος και πολυαναμενόμενος κύκλος της έκπληξης του BBC είναι πλέον διαθέσιμος στο Netflix (από 14 Αυγούστου).

«Glow Up» το λένε και σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, είναι ένα διαγωνιστικό σόου με φιλόδοξους μακιγιέρ που αποζητούν την πολυπόθητη καριέρα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Είναι σαν το «Project Runway» να επικεντρώνεται στο μακιγιάζ, ένα «Project Runway» φτιαγμένο τώρα με τη μαεστρία και τη δεξιοτεχνία του BBC Three.

Δέκα νέοι μακιγιέρ διαγωνίζονται ο ένας απέναντι στον άλλο, για να στεφθεί κάποιος ως ο βασιλιάς του make up της Αγγλίας.

Ο πρώτος κύκλος είχε γίνει παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς εκτός Βρετανίας το σόου προβάλλεται από το Netflix, κι έτσι έφτασε παντού.

Η παρουσιάστρια Στέισι Ντούλι μάς ξεναγεί στα άδυτα ενός διαφορετικού διαγωνιστικού ριάλιτι, έχοντας ως κριτές μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Βαλ Γκάρλαντ (L’Oréal Paris) και Ντομινίκ Σκίνερ (MAC).

Δεν είναι μόνο η δημιουργικότητα που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αλλά και όλο αυτό το δράμα που εκτυλίσσεται στο περιθώριο του διαγωνισμού. Πώς κάτι που είναι ακόμα και ανιαρό για ένα μεγάλο μέρος του κοινού μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι τόσο εθιστικό;

Οχτώ νέα επεισόδια θα αναλάβουν να κάνουν ό,τι και τα αντίστοιχα του πρώτου κύκλου, να μετατρέψουν σε αστέρια πρώτου μεγέθους στο Instagram τους νεαρούς πρωταγωνιστές. Η αγάπη του κόσμου έφτασε για την πρώτη φουρνιά στα όρια της εμμονής!

Και προσοχή, μιας και ο δεύτερος κύκλος του «Glow Up» προβλήθηκε ήδη στην αγγλική τηλεόραση τον φετινό Μάιο, μην αρχίσετε τις αναζητήσεις στο Google, τα spoilers καραδοκούν σε κάθε κλικ…