Με λίγες ταινίες μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα. Ξεχωρίζει η τρίτη σειρά της γνωστής περιπέτειας Iron Man. Μαζί πρεμιέρα κάνει η συμπαραγωγή Γαλλίας και Αφγανιστάν «Η Πέτρα της Υπομονής» καθώς και το γερμανικό φιλμ «Ο Παράδεισος δεν Είναι Εδώ». Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους: «Iron Man 3» Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Γκάι Πιρς Ο Μανδαρίνος, ένας ασύλληπτος ισλαμιστής τρομοκράτης, κηρύσσει τον πόλεμο στις ΗΠΑ και ο Τόνι Σταρκ αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει προσωπικά. Δέχεται όμως μια φονική επίθεση στην οποία τραυματίζεται, ενώ το σπίτι-εργαστήριό του καταστρέφεται ολοσχερώς.

«Η Πέτρα της Υπομονής» Γαλλοαφγανική ταινία, σκηνοθεσία Ατίκ Ραχίμι με τους: Γκολσιφτέ Φαραχανί, Χαμίντ Ντζαβαντάν, Μασί Μροουάτ Σε μια πόλη του Αφγανιστάν, κι ενώ ο πόλεμος μαίνεται, μια νεαρή γυναίκα με δύο μικρά παιδιά μιλάει στον άντρα της που βρίσκεται σε κώμα και του αποκαλύπτει αλήθειες τις οποίες δεν του είχε πει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή.

«Ο Παράδεισος δεν Είναι Εδώ» Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Φατίχ Ακίν Ο αγώνας των κατοίκων του Τζαμπουρνού, μιας τούρκικης πόλης στη Μαύρη Θάλασσα, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει στην περιοχή μια γιγάντια χωματερή.