Με τη νέα ταινία του γνωστού από το «Old Boy» Παρκ Τσαν-Γου, μάς υποδέχεται η νέα κινηματογραφική εβδομάδα. Μαζί το θρίλερ «Broken City» με τους Ράσελ Κρόου και Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς, καθώς και το ισπανικό «Blancanieves».

Τις σημερινές πρεμιέρες συμπληρώνουν οι ελληνικές ταινίες «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους?» και «Welcome to the Show».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:

«Stoker»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Παρκ Τσαν-Γου με τους: Μία Γουασικόφσκα, Νικόλ Κίντμαν, Μάθιου Γκουντ, Τζάκι Γουίβε

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η 18χρονη Ίντια γνωρίζει τον μικρότερο αδερφό του Τσαρλς, ο οποίος έρχεται να μείνει με εκείνη και τη μητέρα της. Γοητευτικός και μυστηριώδης, ο θείος της θα της δημιουργήσει μια παράξενη έλξη και δεν θα αργήσει να αποκαλύψει τα πραγματικά του κίνητρα.

«Broken City»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άλεν Χιού με τους: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ράσελ Κρόου, Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς, Τζέφρι Ράι

Ο πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ Μπίλι Τάγκαρτ αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη σύζυγο του δημάρχου της Νέας Υόρκης, ο οποίος ετοιμάζεται να επανεκλεγεί. Πίσω από μια υπόθεση απιστίας όμως κρύβεται κάτι σκοτεινότερο κι εξαιρετικά επικίνδυνο.

«Blancanieves»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Πάμπλο Μπέργκε με τους: Μαριμπέλ Βερντού, Ντανιέλ Χιμένεζ Κάτσο, Άντζελα Μολίνα, Μακαρένα Γκαρσί

Στη Σεβίλη του ’20 η μικρή Καρμενσίτα, κόρη ενός διάσημου ταυρομάχου ο οποίος έχει μείνει ανάπηρος, υποφέρει στα χέρια της μητριάς της. Όταν η τελευταία βάλει να τη δολοφονήσουν, εκείνη θα καταφέρει να ξεφύγει και να βρει καταφύγιο στην παρέα επτά νάνων/ταυρομάχων.

«Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους?»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Κωνσταντίνα Βούλγαρη με τους: Μαρία Γεωργιάδου, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Θέμιδα Μπαζάκα, Δημήτρη Πιατ

Η Ηλέκτρα, μια μοναχική νεαρή κοπέλα, προσπαθεί να βρει τον εαυτό της ανάμεσα στην αντιφατική σχέση με τους καλλιτέχνες γονείς της, ένα οκτάχρονο αγόρι που του κάνει babysitting και στον σύντροφό της που είναι φυλακισμένος ως τρομοκράτης.

«Welcome to the Show»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Κώστας Πλιάκας, Αλέξης Πόνσ

Η ζωή και το έργο του πρωτοποριακού ρόκερ Παύλου Σιδηρόπουλου.