Πλήθος νέων ταινιών κάνουν σήμερα το ντεμπούτο τους στις σκοτεινές αίθουσες. Ξεχωρίζει ο «Ακάλυπτος», με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον ομώνυμο ρόλο, καθώς η μαερικανική περιπέτεια «Απαγωγή» με το Νίκολας Κέιτζ.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:

«Απαγωγή»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σάιμον Γουέσ με τους: Νίκολας Κέιτζ, Μαλίν Άκερμαν, Τζος Λούκας, Ντάνι Χιούστο

Ο Γουίλ Μοντγκόμερι είναι ένας διαβόητος ληστής τραπεζών που συλλαμβάνεται από το FBI, προλαβαίνει όμως να εξαφανίσει μια λεία 10 εκατ. δολαρίων. Όταν βγαίνει από τη φυλακή έπειτα από 8 χρόνια, ο παλιός του συνεργάτης απαγάγει την κόρη του και ζητά τα 10 εκατ. ως λύτρα για να την απελευθερώσει».

«Σαββατοκύριακο στο Hyde Park»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρότζερ Μισέ με τους: Λόρα Λίνεϊ, Μπιλ Μάρεϊ, Ολίβια Γουίλιαμς, Σάμιουελ Γουέσ

Το 1939 ο Φράνκλιν Ρούζβελτ υποδέχεται στο εξοχικό του στο Χάιντ Παρκ το βασιλικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας. Μια συνάντηση κορυφής με έντονο παρασκήνιο, στο οποίο συνωμοτούν η σύζυγος, η μητέρα και οι ερωμένες του Αμερικανού προέδρου.

«Ακάλυπτος»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Χρήστος Δήμα με τους: Πέτρο Φιλιππίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδο

Ο Αντρέας «Ακάλυπτος» είναι ένας κτηματομεσίτης που αγαπάει τη γυναίκα του, αλλά θαυμάζει το ωραίο φύλο, ονειρεύεται τη μεγάλη ζωή και την κυνηγά πουλώντας οικόπεδα στην Ακρόπολη σε ξένους επενδυτές. Ώσπου οι κομπίνες που ετοιμάζει με τον κολλητό του Μάκη ξεσκεπάζονται…

«Tad Ο Χαμένος Εξερευνητής»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Ενρίκε Γκάτ

Έπειτα από ένα τυχαίο μπέρδεμα, ο εργάτης κατασκευών Ταντέο Τζόουνς φεύγει για μια αρχαιολογική αποστολή στο Περού. Εκεί θα μπλέξει σε μια απίστευτη περιπέτεια και, με τη βοήθεια της γοητευτικής Σάρα, του καταφερτζή Φρέντι, ενός βουβού παπαγάλου και του αχώριστου σκύλου του Τζεφ, θα προσπαθήσει να σώσει τη Χαμένη Πόλη των Ίνκας από μια ομάδα αδίστακτων κυνηγών θησαυρού.

«Τα Παιδιά του Πολέμου»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Κέιτ Σόρτλαν με τους: Σάσκια Ρόζενταλ, Νέλε Τρεμπς, Κάι – Πέτερ Μαλίν

Στις τελευταίες ημέρες του πολέμου και σε μια χαώδη γερμανική ύπαιθρο στην οποία προελαύνουν οι σύμμαχοι, η έφηβη Λορ ξεκινά με τα τέσσερα μικρότερα αδέρφια της ένα ταξίδι προς τον Βορρά και το σπίτι της γιαγιάς της.

«Περιπολία»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Άγιε με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Μάικλ Πένια, Άννα Κέντρικ, Αμέρικα Φερέρ

Ο Μπράιαν Τέιλορ και ο λατινικής καταγωγής Μάικ Ζαβάλα είναι δύο φίλοι αστυνομικοί που περιπολούν καθημερινά στο Νότιο Λος Άντζελες. Η δράση τους θα τους φέρει αντιμέτωπους με ένα καρτέλ οργανωμένου εγκλήματος, το οποίο θα αναθέσει σε μια ομάδα γκάνγκστερ να τους βγάλει από τη μέση.

«Η Επίθεση»

Γαλλολιβανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ζιάντ Ντουεϊρ με τους: Αλί Σουλιμάν, Εβγκένια Ντόντενα, Ρέιμοντ Αμσαλέ

Ο Άραβας Αμίν Τζαφάρι ζει χρόνια στο Τελ Αβίβ, είναι επιτυχημένος χειρουργός κι ενσωματωμένος στην ισραηλινή πραγματικότητα. Μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία τού ανακοινώνει πως η γυναίκα του ήταν η υπεύθυνη μιας βομβιστικής αποστολής αυτοκτονίας η οποία σκότωσε άλλα 19 άτομα, κυρίως παιδιά. Αδυνατώντας να το πιστέψει, ο Αμίν αναζητά τους υπευθύνους για να μάθει την αλήθεια.

«Ένα Πλοίο για την Παλαιστίνη»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Κούνδουρο με τους: Θεοδόση Ζαννή, Εύα Ψυλλάκη, Μανώλη Παπαδάκη, Γιώργο Κοψιδ

Σε ένα λιμάνι της Πελοποννήσου όπου πρόκειται να φτάσει ένα πλοίο από τον Παναμά με προορισμό το Ισραήλ, οι ιστορίες ενός αρχιμασόνου, της εβραίας κόρης του, ενός Παλαιστίνιου κομάντο, του διεφθαρμένου αρχηγού της αστυνομίας και 17 κοριτσιών που έχουν έρθει από την Ανατολική Ευρώπη θα διασταυρωθούν με μοιραίο τρόπο.

«Higuita»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Αλεξάνδρος Βούλγαρη με τους: Αργύρη Θανάσουλα, Δάφνη Μανούσου, Γιάννη Λασπι

Μια ομάδα ανθρώπων αυτοεξορίζεται στο Μακρύ Νησί για να προστατευτεί από τους Μολυσμένους. . Έπειτα από 37 χρόνια περιφέρονται περικυκλωμένοι από υπολείμματα πολιτισμού και προσπαθούν να διατηρήσουν τους ρόλους τους.

«The Capsule»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη με τους: Αριάν Λαμπέντ, Κλεμάνς Ποεζί, Ευαγγελία Ράντο

Σε μια έπαυλη ενός νησιού επτά νεαρές γυναίκες παίρνουν μαθήματα πάνω στην πειθαρχεία, την επιθυμία, την ανακάλυψη και την απώλεια.