Μια ακόμη ταινία που «πρωταγωνιστεί» στα φετινά Όσκαρ, μιας και κέρδισε 8 υποψηφιότητες, κάνει πρεμιέρα σήμερα. Ο λόγος για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του μιούζικαλ «Οι Άθλιοι».

Μαζί της, η επιστροφή του Μπρους Γουίλις στον κλασικό ρόλο του Τζον ΜακΛέιν που υποδύεται στην περιπέτεια «Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει Σήμερα».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:

«Οι Άθλιοι»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τομ Χούπερ με τους: Χιου Τζάκμαν, Ράσελ Κρόου, Αν Χάθαγουεϊ, Αμάντα Σέιφριντ, Σάσα Μπάρον Κοέν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Το 1815 και ύστερα από δύο δεκαετίες στη φυλακή ο Γιάννης Αγιάννης απελευθερώνεται, αλλά παραβιάζει τους όρους της επιτήρησής του και ξεκινάει μια καινούργια ζωή με νέο όνομα. Κι ενώ ολόκληρη η Γαλλία συγκλονίζεται από τις βίαιες κοινωνικές αλλαγές, ο επιθεωρητής Ιαβέρης έχει κάνει σκοπό της ζωής του να τον βρει και να τον συλλάβει.

«Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει Σήμερα»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Μουρ με τους: Μπρους Γουίλις, Σεμπάστιαν Κοχ, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Τζάι Κόρτνεϊ

Ο Τζον ΜακΛέιν θα ταξιδέψει στη Μόσχα, όπου θα ανακαλύψει ότι ο γιος του είναι πράκτορας της CIA σε μια μυστική αποστολή. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός Τζακ έχει υπό την προστασία του έναν σημαντικό για τις ΗΠΑ πληροφοριοδότη, τον Κομάροφ. Η επιχείρηση εξόδου του από τη Ρωσία όμως στραβώνει, με τους πατέρα και γιο Μακλέιν να βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν μικρό στρατό Ρώσων μαφιόζων.

«Το Χειρόγραφο της Σαραγόσα»

Πολωνική ταινία, σκηνοθεσία Βόιτσεκ Χας με τους: Ζμπίγκνιου Σιμπούλσκι, Ίγκα Σμπρζίνσκα, Στάνισλαβ Ίγκαρ

Ένας αξιωματικός των Ναπολεόντειων Πολέμων ανακαλύπτει ένα βιβλίο με τις περιπέτειες του παππού του και χάνεται σε ένα λαβύρινθο ιστοριών ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

«Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Βασίλης Κεχαγιάς με τους: Τζωρτζίνα Λιώση, Νικόλα Αγγελή, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Κατερίνα Γερονικολού

Έξι ανερχόμενοι ηθοποιοί, τέσσερις πόλεις, τρεις ιστορίες αγάπης. Μια σπονδυλωτή ελληνική κομεντί κυκλοφορεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έχοντας ως θέμα τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά από κάθε πραγματική ερωτική περιπέτεια. Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κεχαγιάς, έχοντας πλούσιο βιογραφικό σε τηλεοπτικές σειρές, βιντεοκλίπ και μικρούς μήκους εγχειρήματα, υπογράφει την πρώτη μεγάλου μήκους.

«Παράδεισος του Έρωτα»

Αυστριακή ταινία, σκηνοθεσία Ούλριχ Ζάιντλ με τους: Μαργκαρέτε Τίζελ, Πέτερ Καζούνγκου, Γκαμπριέλ Μαρούα

Η 50χρονη Τερέζα φεύγει από την Αυστρία για διακοπές στην Κένια. Εκεί, έναντι δώρων και χρηματικών ανταλλαγμάτων, θα γνωρίσει μια σειρά από νεαρούς ντόπιους εραστές, απέναντι στους οποίους θα προσπαθήσει μάταια να διαχειριστεί τα αντιφατικά συναισθήματά της.