Τη ζωή του μετρ του σασπένς, Άλφρεντ Χίτσκοκ, επιχειρεί να εξερευνήσει η νέα ομώνυμη ταινία που κάνει πρεμιέρα σήμερα.

Μαζί της, «Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου», μια δραματική ιστορία ενηλικίωσης, και η περιπέτεια «Μη μου Χαλάς τη Μέρα» με το γνωστό Σβαρτζενέγκερ.

Η κινηματογραφική εβδομάδα ολοκληρώνεται με τον «Κυνηγημένο» και το ελληνικό φιλμ «Φιλιά εις τα Παιδιά».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:

«Χίτσκοκ»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σάσα Τζερβάζι με τους: Άντονι Χόπκινς, Έλεν Μίρεν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζέσικα Μπίελ, Τόνι Κολέτ

Μετά την επιτυχία του «Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων» ο 60χρονος Άλφρεντ Χίτσκοκ θέλει να δοκιμάσει κάτι τολμηρό και αποφασίζει να γυρίσει το ριψοκίνδυνο από κάθε άποψη «Ψυχώ». Όταν το στούντιο αρνείται να τον στηρίξει, αποφασίζει να προχωρήσει μόνος του, ρισκάροντας τη φήμη, την περιουσία αλλά και τη σχέση με τη γυναίκα του.

«Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπεν Ζάιτλιν με τους: Κουβενζανέ Γουάλις, Ντουάιτ Χένρι, Λέβι Ίστερλι

Στην άκρη μιας απομονωμένης, πλημμυρισμένης λωρίδας γης στους βάλτους της Νέας Ορλεάνης η εξάχρονη Χάσπαπι μεγαλώνει σε ένα χαμόσπιτο με τον κυκλοθυμικό και βαριά άρρωστο πατέρα της.

«Μη μου Χαλάς τη Μέρα»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κιμ Τζι – Γουν με τους: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Εντουάρντο Νοριέγκα, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζόνι Νόξβιλ

Ένας βαρόνος ναρκωτικών δραπετεύει κατά τη μεταφορά του στη φυλακή και κατευθύνεται με έναν στρατό μισθοφόρων προς μια κωμόπολη κοντά στα μεξικανικά σύνορα. Οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν είναι ο τοπικός σερίφης και οι άπειροι βοηθοί του.

«Ο Κυνηγημένος»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φίλιπ Στολτζ με τους: Άαρον Έκχαρτ, Λιάνα Λιμπεράτο, Όλγα Κουριλένκο

Ο αμερικανός υπάλληλος μιας πολυεθνικής στο Βέλγιο βρίσκεται μπλεγμένος σε μια συνωμοσία που αφορά τον αμερικανικό στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες. Καταδιωκόμενος, αναγκάζεται να τραπεί σε φυγή μαζί με την έφηβη κόρη του, στην οποία αναγκάζεται κάποια στιγμή να αποκαλύψει το παρελθόν του.

«Φιλιά εις τα Παιδιά»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Βασίλης Λουλές

Πέντε Έλληνες Εβραίοι, παιδιά επί γερμανικής κατοχής, αφηγούνται ο καθένας τη δική του ιστορία επιβίωσης.