Το σίκουελ της κλασικής ταινίας τρόμου «Ο Δολοφόνος με το Πριόνι 3D» αφού έσπασε ταμεία στις ΗΠΑ, κάνει πρεμιέρα σήμερα στη χώρα μας.

Μαζί του, η σκηνοθετική προσπάθεια του Μπεν Άφλεκ, «Επιχείρηση: Argo» που επιχειρεί να μεταφέρει στο πανί τα γεγονότα της ομηρείας στην πρεσβεία των ΗΠΑ, στην Τεχεράνη το 1979.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:

«Επιχείρηση: Argo»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ με τους: Μπεν Άφλεκ, Άλαν Άρκιν, Μπράιαν Κράνστον, Τζον Γκούντμαν

Όταν τον Νοέμβριο του 1979 οι επαναστατημένοι Ιρανοί καταλαμβάνουν την αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη, έξι υπάλληλοι διαφεύγουν και βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι του Καναδού πρέσβη. Με απόλυτη μυστικότητα η CIA και το Χόλιγουντ καταστρώνουν ένα… κινηματογραφικό σχέδιο διάσωσής τους.

«Ο Δολοφόνος με το Πριόνι 3D»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Λούσενχοπ με τους: Αλεξάντρα Νταντάριο, Μπιλ Μόσλεϊ, Νταν Γιάγκερ

Αφού μαθαίνει πως είναι υιοθετημένη, η νεαρή Χέδερ επιστρέφει με την παρέα της στη γενέτειρά της, μια κωμόπολη του Τέξας, η οποία κρύβει ένα αιματοβαμμένο οικογενειακό μυστικό.

«Breath of the Gods»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Γιαν Σμιντ-Γκαρ

Οδοιπορικό στα χνάρια του ιδρυτή της σύγχρονης γιόγκα Τ. Κρισναματσάρια, ο οποίος στις δεκαετίες του ’20 και του ’30 μετέτρεψε μια παραγνωρισμένη θεραπευτική σειρά ασκήσεων σε αυτό που όλοι γνωρίζουμε σήμερα ως τον ιδανικό τρόπο απόκτησης αυτοσυγκέντρωσης, αυτοπειθαρχίας και σωματικής ευεξίας.