Η ώρα της «επιστροφής» στη Μέση Γη έφτασε, καθώς πρεμιέρα κάνει σήμερα η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Πίτερ Τζάκσον, «Χόμπιτ».

Επιπλέον, άλλες συνολικά 7 ταινίες κάνουν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες, σε μια πλούσια από κινηματογραφικής άποψης εβδομάδα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:

«Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι»

Αμερικανικο-νεοζηλανδική ταινία, σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον με τους: Μάρτιν Φρίμαν, Ίαν ΜακΚέλεν, Κεν Στοτ, Κέιτ Μπλάνσετ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Ρίτσαρντ Άρμιτατζ

Ο Μπίλμπο Μπάγκινς, ένα φιλήσυχο χόμπιτ, εκστρατεύει με τον Γκάνταλφ και μια ομάδα νάνων για το Μοναχικό Βουνό, προσπαθώντας να πάρει πίσω το θησαυρό τον οποίο έκλεψε ο τρομερός δράκος Σμογκ.

«Teddy Bear»

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Μαντς Ματίεσεν με τους: Κιμ Κολντ, Ντέιβιντ Γουίντερς, Λαμαϊπόρν Χούγκααρντ, Έλσεμπεθ Στέεντοφτ

Ο Ντένις, ένας 38χρονος bodybuilder που ζει με τη μητέρα του και δυσκολεύεται να κάνει ερωτική σχέση, φεύγει ταξίδι για την Ταϊλάνδη, όπου έπειτα από μερικές άτυχες συναντήσεις γνωρίζει την Τόι.

«Το Αγόρι στο Τελευταίο Θρανίο»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Οζόν με τους: Φαμπρίς Λουκινί, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Εμανουέλ Σενιέ, Ερνστ Ούμχαουερ

Διορθώνοντας τις «αυτοβιογραφικές» και γεμάτες μυστήριο εκθέσεις ενός 16χρονου μαθητή του, ένας φιλόλογος παρασύρεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.


«Άνθρωποι Σαν κι Εμάς»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άλεξ Κούρτζμαν με τους: Κρις Πάιν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μισέλ Φάιφερ, Ολίβια Γουάιλντ

Ένας νεαρός πωλητής μαθαίνει ότι ο πατέρας του, ο οποίος μόλις πέθανε, είχε μια κόρη για την οποία εκείνος δεν ξέρει το παραμικρό. Τώρα θα πρέπει να τη βρει και να παραδώσει στον γιο της 150.000 δολάρια, σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του πατέρα του.

«Έγκλημα στη Λίμνη»

Κολομβιανή ταινία, σκηνοθεσία Γουίλιαμ Βέγκα με τους: Χόγκις Αρίας, Χούλιο Σέζαρ Ρόμπλε, Φλοράλμπα Ατσικανόι

Η νεαρή Αλίσια φεύγει από το καταστραμμένο από τις εμφύλιες διαμάχες χωριό της και καταφεύγει στο πανδοχείο του θείου της στην άκρη μιας λίμνης των Άνδεων. Σε ένα σκληρό και ξένο γι’ αυτήν περιβάλλον θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή.

«Marley»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κέβιν ΜακΝτόναλντ

Η βιογραφία του σούπερ σταρ της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ, ο οποίος έφτασε από ένα φτωχό χωριό της Τζαμάικα να γίνει παγκόσμιο είδωλο προτού πεθάνει το 1981, σε ηλικία 36 ετών.

«Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Σμπόσκι με τους: Λόγκαν Λέρμαν, Έμα Γουάτσον, Έζρα Μίλερ, Πολ Ραντ, Τζόαν Κιούζακ

Στην πρώτη τάξη του Λυκείου, ο Τσάρλι νιώθει απομονωμένος από τους συμμαθητές του μέχρι που η γοητευτική τελειόφοιτη Σαμ και ο εξωστρεφής ετεροθαλής αδερφός της Πάτρικ τον βάζουν στην παρέα τους και τον «βγάζουν» στην αληθινή ζωή.

«Η Καρδιά Ενός Σκύλου»

Σοβιετική ταινία, σκηνοθεσία Βλαντιμίρ Μπόρτκο με τους: Εβγκένι Εβστίνιεφ, Βλαντιμίρ Τολοκονίκοφ, Μπόρις Πλοτνίκοφ

Στη Σοβιετική Ένωση της δεκαετίας του ’20 ένας χειρουργός τοποθετεί ανθρώπινη υπόφυση στον εγκέφαλο ενός σκύλου. Εκείνος μεταμορφώνεται σταδιακά σε άνθρωπο, με απρόβλεπτες όμως συνέπειες.