Πρεμιέρα για το κοινό έκανε το πολυαναμενόμενο «Αν…» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες που ακολουθεί μια διπλή αφήγηση.

Ακόμη, το γαλλικό «Σώμα με Σώμα» και το animation «Οι Πέντε Θρύλοι» ξεκινούν να προβάλλονται στις σκοτεινές αίθουσες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:

«Αν…»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τους: Μαρίνα Καλογήρου, Μάρω Κοντού, Γιώργο Κωνσταντίνου, Μαρία Σολωμού, Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Βγάζοντας ένα βράδυ το σκύλο του βόλτα, ο Δημήτρης θα γνωρίσει τη Χριστίνα, την οποία και θα ερωτευτεί. Πώς όμως θα εξελισσόταν η ζωή του αν εκείνο το βράδυ έμενε στο σπίτι;

«Σώμα με Σώμα»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζακ Οντιάρ με τους: Μαριόν Κοτιγιάρ, Σελίν Σαλέτ, Ματίας Σένερτς, Αρμάν Βερντίρ

Ο Αλί, ο οποίος μεγαλώνει μόνος τον μικρό γιο του κι εργάζεται ως μπράβος σε νυχτερινό μαγαζί, γνωρίζει τη Στεφανί, μια εκπαιδεύτρια φαλαινών στο τοπικό ενυδρείο. Έπειτα από ένα τρομερό ατύχημα που θα αφήσει τη Στεφανί ανάπηρη, η σχέση των δυο τους θα πάρει απροσδόκητη τροπή.

«Οι Πέντε Θρύλοι»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πίτερ Ράμσεϊ

Όταν ο σατανικός Πίσσας επιχειρεί να μετατρέψει τα παιδικά όνειρα σε εφιάλτες, οι τέσσερις Θρύλοι, προστάτες της μαγείας και της παιδικής αθωότητας, υποδέχονται ένα καινούργιο μέλος στην ομάδα τους, τον Τζακ Πάγο, και συσπειρώνονται για να τον αντιμετωπίσουν.