Η ταινία «Σκότωσέ τους Γλυκά» με τον Μπραντ Πιτ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κάνει πρεμιέρα σήμερα, συνοδευομένη από τους «Παράνομους» του Τζον Χίλκοουτ.

Η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, περιλαμβάνει ακόμη το ρουμανικό «California Dreamin’», την περιπέτεια «Αγριότητα» και την «Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα καθώς και τα trailer τους:

«Σκότωσέ τους Γλυκά»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντριου Ντόμινικ με τους: Μπραντ Πιτ, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μπεν Μέντελσον, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Ρέι Λιότα

Δύο μικροαπατεώνες ληστεύουν τους παίκτες μιας παρτίδας πόκερ στη Νέα Ορλεάνη, που όμως ελέγχεται από τη μαφία. Έτσι, ένας επαγγελματίας δολοφόνος καταφθάνει στην πόλη, αναλαμβάνοντας να διαλευκάνει την υπόθεση και να «τακτοποιήσει» τους ενόχους.

«Παράνομοι»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Χίλκοουτ με τους: Σάια ΛαΜπέφ, Τομ Χάρντι, Τζέσικα Τσάστεϊν, Γκάι Πιρς, Μία Γουασικόφσκα

Στη Βιρτζίνια της ποτοαπαγόρευσης οι αδερφοί Μπόντουραντ είναι οι μεγαλύτεροι λαθρέμποροι αλκοόλ της περιοχής. Ο ερχομός του αστυνόμου Ρέικς από το Σικάγο όμως θα τους φέρει σε μετωπική σύγκρουση με το νόμο.

«California Dreamin’»

Ρουμάνικη ταινία, σκηνοθεσία Κριστιάν Νεμέσκου με τους: Ρόζβαν Βασιλέσκου, Μαρία Ντινουλέσκου, Αρμάν Ασάντε

Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Κόσοβο το 1999 ο σταθμάρχης ενός επαρχιακού σιδηροδρομικού σταθμού στη Ρουμανία σταματά ένα τρένο του ΝΑΤΟ με στρατιωτικό εξοπλισμό. Το χωριό υποδέχεται τους Αμερικανούς στρατιώτες που το συνοδεύουν με ανοιχτές αγκάλες.

«Αγριότητα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Όλιβερ Στόουν με τους: Άαρον Τζόνσον, Τέιλορ Κιτς, Μπλέικ Λάιβλι, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζον Τραβόλτα, Σάλμα Χάγιεκ

Δύο φίλοι κι έμποροι μαριχουάνας μοιράζονται την ίδια γυναίκα, η οποία απάγεται από ένα καρτέλ ναρκωτικών που θέλει να τους εκβιάσει. Εκείνοι όμως είναι αποφασισμένοι να την πάρουν πίσω με κάθε τρόπο.

«Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πίτερ Χέτζις με τους: Τζένιφερ Γκάρνερ, Ρόζμαρι Ντεγουίτ, Τζόελ Έντγκερτον, Σι Τζέι Άνταμς

Ένα άτεκνο ζευγάρι θάβει στον κήπο του ένα κουτί γεμάτο ευχές για ένα παιδί. Και αυτό εμφανίζεται ξαφνικά μια νύχτα με καταιγίδα. Μόνο που ο Τίμοθι Γκριν είναι ξεχωριστός από πολλές απόψεις.