Η ταινία κινουμένων σχεδίων που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους επιστρέφει σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες. Το τέταρτο κατά σειρά φιλμ της σειράς «Εποχή των Παγετώνων» («Ice Age) θα προβληθεί μεταγλωττισμένο, αλλά και με υπότιτλους σε 2D αλλά και 3D.

Μια αγγλική κομεντί καθώς και το γαλλικό φιλμ «Επιστροφή στον Έρωτα» ολοκληρώνουν τις σημερινές πρεμιέρες.

Εκτός βέβαια από τις παραπάνω ταινίες, προβάλλονται και δύο επανεκδόσεις κλασσικών φιλμ. Πρόκειται για τη «Gilda» αλλά και το διάσημο «Ταξιτζή» με το Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα καθώς και τα trailer τους:

«Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στιβ Μαρτίνο, Μάικ Θερμάγιερ

Ένα παγόβουνο που αποκολλάται παρασύρει τους Μάνι, Σιντ και Ντιέγκο στη θάλασσα. Οι τρεις φίλοι χάνονται στον ωκεανό και ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν, ενώ πίσω στην ξηρά η Έλι και τα υπόλοιπα ζώα προσπαθούν να βρουν καταφύγιο μακριά από τους απανωτούς σεισμούς που καταστρέφουν τη γη τους.

«Ψαρεύοντας Σολομούς στην Υεμένη»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ με τους: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Έμιλι Μπλαντ, Κριστίν Σκοτ-Τόμας

Ένας βρετανός ειδικός στην αλιεία και μια σύμβουλος επιχειρήσεων αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν το παράτολμο και δαπανηρότατο σχέδιο ενός σεΐχη για ψάρεμα σολομού στην έρημο της Υεμένης.

«Επιστροφή στον Έρωτα»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Νταβίντ Φενκινός, Στεφάν Φενκινός με τους: Οντρέ Τοτού, Αριάν Ασκαρίντ, Φρανσουά Νταμιέν

Χάνοντας τον άντρα της σε δυστύχημα, η νεαρή Ναταλί θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στη δουλειά της. Ώσπου μια μέρα, ύστερα από τρία χρόνια, θα φιλήσει –ανεξήγητα– έναν συνάδελφό της.

«Ο Ταξιτζής»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Mάρτιν Σκορσέζε με τους: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σίμπιλ Σέπερντ, Τζόντι Φόστερ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Πίτερ Μπόιλ, Μάρτιν Σκορσέζε

Ύστερα από έναν αποτυχημένο δεσμό με μια διανοούμενη, ένας βετεράνος του Βιετνάμ που δουλεύει ως ταξιτζής στη Νέα Υόρκη θεωρεί τον εαυτό του άγγελο εξολοθρευτή και αποπειράται να σώσει με βίαιο τρόπο μια 12χρονη πόρνη από τους προστάτες της.

«Gilda»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τσαρλς Βίντορ με τους: Ρίτα Χέιγουορθ, Γκλεν Φορντ, Τζορτζ ΜακΡίντι, Τζόζεφ Καλία

Ο τυχοδιώκτης Φάρελ γίνεται πρωτοπαλίκαρο ενός ιδιοκτήτη καζίνο στην Αργεντινή κι ερωτεύεται την πανέμορφη σύζυγό του Γκίλντα.