Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει με ένα νέο θρίλερ κατασκοπείας που κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 10 Μαΐου.

Η «Τιμωρός» είναι ο τίτλος του φιλμ και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Τζίνα Καράνο στο ρόλο μιας μυστικής πράκτορας, της Μάλορι Κέιν, η οποία ανακαλύπτει ότι άνθρωποι που εμπιστευόταν μία ζωή την έχουν εξαπατήσει, θέτοντας αυτήν και ό,τι είναι σημαντικό για εκείνη σε κίνδυνο.

Η Μάλορι Κέιν είναι άριστα εκπαιδευμένη να φέρνει σε πέρας, επικίνδυνες μυστικές αποστολές για μία εταιρεία που δουλεύει για την κυβέρνηση, στις πιο επικίνδυνες γωνιές του πλανήτη.

Η περιπέτειά της ξεκινά μετά την επιτυχή απελευθέρωση ενός κινέζου δημοσιογράφου που κρατείτο όμηρος στη Βαρκελώνη. Όταν όμως δολοφονείται, η πράκτορας ανακαλύπτει ότι όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν εκείνη ως την κύρια ύποπτο.

Επιπλέον, γίνεται στόχος πληρωμένων δολοφόνων που γνωρίζουν από πριν το κάθε της τέχνασμα. Έτσι, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι έχει πέσει θύμα προδοσίας αγνοώντας όμως από ποιον και γιατί.

Σε συνεχή καταδίωξη και μακριά από τη βάση της, η Μάλορι εκτελεί μια σειρά από τολμηρούς ελιγμούς προκειμένου να σβήσει τα ίχνη της και να ξεφύγει από τη τοπική ομάδα SWAT. Όμως στην πορεία καταδιώκεται από πολύ πιο σκληρές δυνάμεις. Οι επιλογές της είναι λίγες.

Όλο και πιο απελπισμένη να καθαρίσει το όνομά της και να αποκαλύψει αυτόν που την πρόδωσε, η Μάλορι θέτει σε εφαρμογή όλα τα όπλα, τις γνώσεις και τη σκληρή εκπαίδευσή της, για να στήσει μία ιδιοφυή και επικίνδυνη παγίδα.

Όμως όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο, η Μάλορι συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της. Εκτός και αν βρει έναν τρόπο να φέρει τους αντιπάλους της, στη δική της θέση…

Δείτε το trailer της ταινίας…