Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στις σκοτεινές αίθουσες, την πρώτη μόλις εβδομάδα προβολής της πολύαναμενόμενης κωμωδίας του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισα Εμπιστευτικό»!

Οι 100.000 θεατές βρήκαν το «αντίδοτο» στην κρίση, με τις περιπέτειες και τα ξεκαρδιστικά ευτράπελα που παρακολούθησαν να διαδραματίζονται στη, κοινωνία της Λάρισας.

Το μεγάλο καστ γνωστών ηθοποιών μεταξύ των οποίων και οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάσος Κωστής, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κώστας Βουτσάς και Γιάννης Ζουγανέλης εγγυήθηκε το άφθονο γέλιο για τους θεατές. Μεγάλη έκπληξη ήταν ακόμη η guest star εμφάνιση πολλών αγαπημένων διάσημων προσώπων όπως η Φαίη Σκορδά, ο Χρήστος Χολίδης κι ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στην υπόθεση της ταινίας, δύο χωρία, η Πεζούλα και η Βρυσούλα, χωρίζονται από ένα τοίχο που είναι χτισμένο από άκρη σε άκρη. Η ζωή κυλάει ήρεμα, καθώς κανείς δεν ανακατεύεται στη ζωή του άλλου. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έρχεται ο «Καλλικράτης» να ενώσει τα δύο χωριά και τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω!

Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται. Οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.