Επί δέκα χρόνια ο Πέδρο Αλμοδόβαρ την προετοίμαζε, αλλά τελικά είναι ο Λι Ντάνιελς που τη σκηνοθετεί. Ο λόγος για το ερωτικό θρίλερ «The Paperboy», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Πίτερ Ντέξτερ, και τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό καστ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ανάμεσα στους γνωστούς που θα δούμε στο «The Paperboy» είναι και οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Ζακ Έφρον, Νικόλ Κίντμαν και ο Τζον Κιούζακ.

Το «The Paperboy» εκτυλίσσεται στον αμερικάνικο νότο και έχει ως πρωταγωνιστή ένα φιλόδοξο και ιδιοτελή δημοσιογράφο, ο οποίος με τη βοήθεια του μικρότερου αδελφού του προσπαθεί ν’ αποδείξει την αθωότητα ενός μελλοθάνατου που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπικού σερίφη, ελπίζοντας στο βραβείο Πούλιτζερ.

Τα πράγματα περιπλέκονται όταν μια γοητευτική γυναίκα που διατηρεί ερωτική αλληλογραφία με τον κατάδικο, αναστατώνει τα δύο αδέλφια.

Ο Αλμοδόβαρ και ο Ντέξτερ έγραψαν το σενάριο, ενώ το μυθιστόρημα κυκλοφορεί και στα ελληνικά με τον τίτλο «Ο τύπος του Τύπου».