Κέρδισε την προσοχή των media ερμηνεύοντας το ρόλο του Jacob Black στην ταινία Twilight και ο Τaylor Launter θέλει να προσέξει πολύ τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα ώστε να χτίσει μια καριέρα στο Χόλιγουντ.

Η καινούρια του ταινία λέγεται «Abduction» και αφορά την ιστορία ενός εφήβου που ανακαλύπτει μέσω μιας φωτογραφίας που βρίσκει σε site στο internet ότι είναι υιοθετημένος.

Αν και το σενάριο της ταινίας είναι ευρηματικό και το θέμα της ιδιαίτερο, οι κριτικοί δεν δέχθηκαν θετικά τη νέα κινηματογραφική απόπειρα του Hunter.

Μέχρι στιγμής ο ηθοποιός έχει πάρει τα εύσημα για την εμφάνιση του, το αμερικανικό people του έδωσε τον τίτλο του «άνδρα με το ωραιότερο σώμα» και το περιοδικό Glamour τον κατέταξε δεύτερα ανάμεσα στους πιο σέξι άνδρες του πλανήτη για το 2010.Ωστόσο δεν έχει την ίδια επιβράβευση για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Η κριτική που δημοσίευσε η Sun αναφέρει ότι στην ερμηνεία του ως Nathan Harper, όπως λέγεται ο ρόλος του στη νέα του ταινία, στερείται συναισθήματος και ταλέντου και δεν πείθει στις απαιτητικές σκηνές που απαιτούν εξωτερίκευση δυνατών συναισθημάτων.

Η άποψη των κριτικών είναι πλήγμα για τη φήμη του Hunter ο οποίος το 2010 ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος έφηβος ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Ο Haunter προς το παρόν δεν δείχνει να πτοείται από τις αρνητικές κριτικές. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ισπανία για την προώθηση του «Αbduction». Παρέστη στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στη Μαδρίτη και εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show ‘El Hormiguero’.