Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Τζ Τ. Μόλνερ αποτελεί μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και οι ενθουσιώδεις κριτικές που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής υπόσχονται μια από τις πιο συγκλονιστικές κινηματογραφικές εμπειρίες.

Ο λόγος, φυσικά, για το «Strange Darling» το θρίλερ που έκανε ακόμα και τον μετρ του τρόμου, Στίβεν Κινγκ να δηλώσει εντυπωσιασμένος σε μια δημοσίευσή του στο X (πρώην Twitter).

O συγγραφέας εμβληματικών βιβλίων τρόμου, όπως τα Carrie και The Shining, σχολίασε πως η ταινία είναι «πραγματικά τρομακτική», περιέγραψε το τρέιλερ της ως ένα «ευφυές αριστούργημα», ενώ παρότρυνε το κοινό να παρακολουθήσει το ανατρεπτικό κυνηγητό που έχει ετοιμάσει ο Τζ. Τ. Μόλνερ γνωρίζοντας όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες γίνεται.

Εξίσου ενθουσιώδης ήταν και η αντίδραση του Μάικ Φλάναγκαν (Δόκτωρ Ύπνος, Gerald’s Game, Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ, Η Πτώση του Οίκου των Άσερ). Ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες τρόμου της γενιάς του, και ο άνθρωπος στον οποίον οφείλονται μερικές από τις πιο ανατριχιαστικές κινηματογραφικές διασκευές βιβλίων του Στίβεν Κινγκ, ο Φλάναγκαν χαρακτήρισε το Strange Darling ως «…θεσπέσια ευφυές…», αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την ανυπομονησία για την κυκλοφορία του.

ταινια

Χαρακτηριστικό της δυναμικής που διαθέτει η ταινία είναι και το γεγονός πως παρ’ ότι ο αριθμός των κριτικών αυξάνεται όσο πλησιάζει η ημερομηνία της πρεμιέρας της στις αίθουσες, το αγωνιώδες φιλμ του Τζ. Τ. Μόλνερ διατηρεί ακόμα το 100% στο Rotten Tomatoes!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γουίλα Φιτζέραλντ (Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ, Η Πτώση του Οίκου των Άσερ) και ο Κάιλ Γκάρνερ (Scream, Smile). Γυρισμένη εξολοκλήρου σε φιλμ 35 mm και με διευθυντή φωτογραφίας τον δημοφιλή ηθοποιό Τζιοβάνι Ριμπίζι (Saving Private Ryan, Lost in Translation) που αποδεικνύεται εξαιρετικός και πίσω από την κάμερα, το Strange Darling είναι «μία απ’ τις καλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς».

ταινια

Λίγα λόγια για την ταινία

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε ένα one-night stand που σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα αιματηρό κυνηγητό. Από τον παραγωγό των ταινιών Barbarian και Στενές Επαφές με τον Διάβολο. Με την Γουίλα Φιτζέραλντ (Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ, Η Πτώση του Οίκου των Άσερ) και τον ΚάιλΓκάρνερ (Scream, Smile) σε ένα ανατρεπτικό και αγωνιώδες θρίλερ που είναι μία από τις καλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς.

ταινια

Σκηνοθεσία: Τζ. Τ. Μόλνερ
Ηθοποιοί: Γουίλα Φιτζέραλντ, Κάιλ Γκάλνερ, Μπάρπαρα Χέρσεϊ, Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ
Είδος: Θρίλερ

Κυκλοφορεί από 5 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την The Film Group