Μετά την πρεμιέρα του Dead City, που μας χάρισε ορισμένες απολαυστικές στιγμές, ήρθε το μικρό σε διάρκεια 2ο επεισόδιο (37 λεπτά) με τίτλο “Who’s There?” ώστε να ανεβάσει τον πήχη ένα κλικ παραπάνω. Maggie και Negan βρίσκονται στο κατώπι του περιβόητου Κροάτη, ο οποίος έχει ως όμηρο τον γιο της Maggie, ενώ μερικές εχθρικές και μη ομάδες μπαίνουν στο δρόμο τους σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό στους ουρανοξύστες του Μανχάταν.

Ακολουθεί το review του επεισοδίου από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

Maggie και Negan ακολουθούν μία κυρία που έχει μία τσάντα που θέλουν. Για να την προφτάσουν θα πρέπει να περάσουν μέσω ziplines από τον ένα ουρανοξύστη στον άλλον, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι για την Maggie! Την ίδια ώρα, η Ginny, η λιγομίλητη προστατευόμενη του Negan, έχει κατευθυνθεί στη νέα κοινότητα που έχει δημιουργήσει η Maggie και οι συνοδοιπόροι της. Εκεί θα προσπαθήσει να αφωμοιωθεί με τους υπόλοιπους κατοίκους, αλλά φαίνεται πως κάτι την ζορίζει…

Negan και Maggie ακολουθούν την γυναίκα αλλά πέφτουν πάνω στην ομάδα της, που φυσικά τους κρατάει και τους δύο φυλακισμένους. Κάπως έτσι, το αμφιλεγόμενο δίδυμο θα έχει μπόλικο χρόνο να κάνει τις άβολες συζητήσεις του, με τον Negan να περιγράφει στην Maggie τι εστί Κροάτης ενώ προσπαθεί να υπερασπιστεί τον ευατό του λέγοντας πως ακόμη και ο ίδιος είχε μερικές αρχές.

Μετά το μικρό flashback με τον θλιμμένο Hershel Jr. και την Maggie να προσπαθεί να τον βοηθήσει, Maggie και Negan αποφυλακίζονται αναγκαστικά καθώς η ομάδα που τους κρατούσε δέχεται επίθεση από μία άλλη, αντίπαλη ομάδα κρανοφόρων! Ένας από αυτούς μάλιστα σκοτώνει την ηλικιωμένη γυναίκα, κάτι που στη συνέχεια μας χαρίζει μία απολαυστική Negan στιγμή, που βασανίζει και στη συνέχεια σκοτώνει τον τύπο μπροστά στους υπόλοιπους της ομάδας του….Και όλα αυτά υπό το έντρομο βλέμμα της Maggie.

Την ίδια ώρα, ο σερίφης που βρίσκεται στο κατώπι του Negan για να τον δικάσει για τα εγκλήματα του, πέφτει σε μία παγίδα από την οποία απεγκλωβίζεται λίγο μετά από ποιον άλλον, τον Κροάτη! Η Maggie και ο Negan, μαζί με τους εναπομείναντες της ομάδας που “έπεσαν” πάνω, οργανώνουν μία αποστολή αυτοκτονίας ώστε να βρουν τον Κροάτη…

Ένα επεισόδιο με μπόλικη δράση και απολαυστικές στιγμές (ευχαριστούμε Negan). Η αίσθηση της υψοφοβίας, είναι ένα στοιχείο που έλειπε από το σύμπαν του The Walking Dead και πλέον το έχουμε για τα καλά! Γενικότερα, υπάρχει ένας φρέσκος αέρας, κάτι που έλειπε από τις τελευταίες σεζόν της σειράς.

Ο Jeffrey Dean Morgan είναι και πάλι σκέτη απόλαυση, με τον Negan να φαίνεται πως διασκεδάζει την όλη άβολη κατάσταση. Την ίδια ώρα, η Lauren Cohan είναι επίσης εξαιρετική στο ρόλο μίας πιο σφιγμένης αλλά και πάντα ψύχραιμης Maggie, που μην ξεχνάμε έχει μπροστά της συνεχώς τον φονιά του συζύγου της.