Την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την πρεμιέρα του spin-off του Walking Dead με τίτλο “Dead City” με τους χαρακτήρες Maggie και Negan, το δίκτυο παρουσίασε τις πρώτες εικόνες από ένα ακόμη spin-off που έρχεται, με τον Daryl Dixon.

Σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr αυτές οι εικόνες έδειξαν τον Daryl, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Norman Reedus, να επιπλέει αναίσθητος σε ένα ανεστραμμένο σωσίβιο. Σύμφωνα με το ew φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς κατά την προβολή του επεισοδίου “Dead City” την Κυριακή, η AMC παρουσίασε όχι ένα, αλλά δύο νέα βίντεο με τον Daryl Dixon. Το πρώτο νέο υλικό δείχνει τον Daryl να βρίσκεται σε μια παραλία και να περπατάει ανάμεσα σε εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και ποδήλατα, προτού επιτέλους φτάσει σε ένα κατεστραμμένο παραθαλάσσιο χωριό.

Ωστόσο, ένα δεύτερο βίντεο αποκαλύπτει περισσότερα. Πολύ περισσότερα. Η πλήρης σκηνή δείχνει τον χαρακτήρα του Reedus να μιλάει σε ένα φορητό ηχογραφητή.

«Ονομάζομαι Daryl Dixon» ξεκινάει. «Προέρχομαι από ένα μέρος που λέγεται Κοινοπολιτεία. Είναι στην Αμερική. Βγήκα να ψάξω για κάτι και όλο αυτό που βρήκα ήταν μπελάδες. Αν δεν καταφέρω να γυρίσω πίσω, θέλω να ξέρουν ότι προσπάθησα. Διάολε, εξακολουθώ να προσπαθώ.»

https://www.youtube.com/watch?v=kt96dkHpIYk&t=1s