Στην αγορά του Παλαιού Ψυχικού, μέσα στο πράσινο, βρίσκεται το Barolo Athens, το χαλαρό, κομψότατο wine bistro που κάνει τη διαφορά τόσο στην ατμόσφαιρά του όσο και στο εκλεκτό μενού του.

Ένας χώρος που από την πρώτη στιγμή έγινε το αγαπημένο all day στέκι υψηλών προδιαγραφών, που λειτουργεί καθημερινά από τις 9 πρωί ως στη μία το βράδυ, προσφέροντας και εξαιρετικό brunch.

Το Barolo Athens σε ταξιδεύει μέσα από τα μοναδικά του πιάτα, που φέρουν την υπογραφή του σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου στην παραδοσιακή γραφική κωμόπολη Μπαρόλο της βορειοδυτικής Ιταλίας, στις πλαγιές των λόφων του Piedmont .

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου και οι συνεργάτες τους έχουν δημιουργήσει έναν εξαιρετικό κατάλογο με πιάτα και συνδυασμούς που απογειώνουν τη γεύση. Ζυμαρικά, πίτσες και πιτσέτι, antipasti, σαλάτες, κρέας και ψάρι. Φυσικά έχουν προνοήσει και για vegan προτάσεις. 

Για εκείνους δε που αγαπούν το κρασί, το Barolo Athens διαθέτει μία πολύ ενδιαφέρουσα λίστα που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ετικέτες αφού το Μπαρόλο, που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Τορίνο είναι η «πόλη του κρασιού». Οι αμπελώνες του και τα «cantine» (οινοποιεία) είναι από τα πιο παλιά και φημισμένα για την παραγωγή μερικών από τα καλύτερα ερυθρά κρασιά της Ιταλίας.  Υπάρχουν μάλιστα και αρκετά fine wines σε δελεαστικές τιμές. Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου Γιώργου Μαρθαλαμάκη και θα σας πάει εκεί που πρέπει μια που έχει προνοήσει για όλα.

Ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο λειτουργεί το delicatessen Barolo deli Mercato με ποιοτικά ελληνικά και ξένα προϊόντα από όλο τον κόσμο. O πελάτης μπορεί να κάνει ένα ταξίδι στο κόσμο των γεύσεων μέσα από την τεράστια ποικιλία των προϊόντων, να βρει εξαιρετικής ποιότητας gourmet  προϊόντα όπως σολομό, φουά γκρα αλλαντικά, τρούφες, μεγάλη γκάμα τυριών, κορυφαίο χαβιάρι, ζυμαρικά, σάλτσες, chutney, μαγιονέζες, ξύδια, εξαιρετικά άλευρα αλλά και αρτοποιήματα, γλυκά, μπισκότα και φυσικά ενημερωμένη κάβα με μεγάλη γκάμα κρασιών και αλκοολούχων ποτών. Επίσης υπάρχουν έθνικ προϊόντα καθώς και gluten free. 

Barolo Athens: Δαβάκη 1, Παλαιό Ψυχικό, τηλ 210 6717 600

baroloathens.gr