Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ρομαντικό όπως ένα καλό ειδύλλιο -είτε στην πραγματική ζωή είτε ανάμεσα σε δύο αγαπημένους χαρακτήρες στη μεγάλη ή μικρή οθόνη. Είναι γεγονός, όμως, ότι για κάθε Μόνικα και Τσάντλερ, υπάρχει μια Ρέιτσελ και ένας Τζόι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχουν και «μισητά» τηλεοπτικά ζευγάρια, που δεν έπεισαν και πολύ το τηλεοπτικό κοινό όπως και αυτά που ακολουθούν παρακάτω.

How I Met Your Mother: Τεντ- Ρόμπιν

Το How I Met Your Mother πέρασε πολύ χρόνο για να πείσει το κοινό ότι ο Τεντ και η Ρόμπιν δεν ήταν σωστοί ο ένας για τον άλλον, και μετά περισσότερο χρόνο για να μας πείσουν ότι η Ρόμπιν και ο Μπάρνεϋ ήταν γραφτό τους να είναι μαζί, για να καταλήξει τελικά η Ρόμπιν με τον Τεντ, και πάλι, στο τέλος της σειράς. Πολλά χρόνια για να καταλήξουμε και πάλι από εκεί που ξεκινήσαμε!

Φιλαράκια: Ρέιτσελ- Τζόι

Δεν είναι ότι η Ρέιτσελ και ο Ρος από τα Φιλαράκια ήταν το τέλειο ζευγάρι, αλλά η Ρέιτσελ και ο Τζόι έμοιαζαν με το ζευγάρι που δημιουργείται όταν μια τηλεοπτική σειρά είναι στον αέρα για πολύ καιρό και οι σεναριογράφοι έχουν ξεμείνει από ιδέες. Περιττό να πούμε ότι δεν κράτησε πολύ.

Sex and the City: Κάρι- Αλεξάντερ

Αν και η ζωή της πρωταγωνίστριας της επιτυχημένης σειράς Sex and the City ήταν πολυτάραχη, κι αυτό από επιλογές της ίδιας, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι από τους άντρες με τους οποίους υπήρξε ζευγάρι, δεν της άξιζαν σε καμία περίπτωση. Ο Αλεξάντερ Πετρόφσκι -γνωστός και ως «Ο Ρώσος»- τον οποίο με μεγάλη επιτυχία ενσάρκωσε ο Μπαρίσνικοφ, ήταν ξεκάθαρα λάθος επιλογή για την Κάρι, και η σειρά ποτέ δεν προσπάθησε πραγματικά να μας πείσει για το αντίθετο.

Gossip Girl: Νταν- Σερένα

Πολύ λίγα από τα ρομαντικά μπερδέματα στο Gossip Girl είχαν πολύ νόημα, εκτός από το γεγονός ότι οι όμορφοι πρωταγωνιστές και οι γοητευτικές πρωταγωνίστριες έλκονταν κυρίως ο ένας από τον άλλο. Αλλά να συγχωρήσεις και να παντρευτείς τον άντρα που ήταν κρυφά ένας εκδικητικός μπλόγκερ που είχε σκοπό να σου χαλάσει τη ζωή, όπως ο Νταν για τη Σερένα; Με τίποτα.

Grey’s Anatomy: Τζορτζ- Ίζι

Μερικές φορές είναι εντάξει για τους καλύτερους φίλους να παραμένουν απλώς οι καλύτεροι φίλοι και να μην μπλέκεται η σχέση τους ερωτικά. Είναι ένα μάθημα που οι τηλεοπτικοί σεναριογράφοι ξεχνούν ξανά και ξανά, αναγκάζοντας τα ζευγάρια που λειτουργούν εξαιρετικά καλά ως φίλοι να υποκύπτουν σε πλατωνικούς, και όχι μόνο, έρωτες. Όπως συνέβη και με τους πρωταγωνιστές του Grey’s Anatomy, Τζορτζ και Ίζι, οι οποίοι από κολλητοί φίλοι και συγκάτοικοι εξελίχθηκαν σε ζευγάρι και μάλιστα από τα χειρότερα ζευγάρια της σειράς όπως αναφέρει το bestlifeonline.com.