Ένας νέος πολυχώρος, που προσεγγίζει με εύστοχο τρόπο τη νυχτερινή διασκέδαση, έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, απέναντι από το Πεδίον του Άρεως. Ο λόγος για το Casa Bostani, που εστιάζει στο night clubbing και διοργανώνει πληθώρα events.

Πρόκειται για έναν πολυχώρο που φιλοδοξεί να γίνει το «σπίτι» για την ελεύθερη έκφραση της μουσικής, μέσα από μια πληθώρα live διοργανώσεων και event. Με βασικό άξονα την μουσική διοργανώνονται live μουσικές παραστάσεις που συνδυάζονται ιδανικά από οπτικοακουστικά μέσα, δίνοντας τη δυνατότητα σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους στο ελληνικό κοινό.

Κάθε Πέμπτη και Κυριακή βράδυ μπάντες εμφανίζονται live στο stage του, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο φιλοξενεί parties με djs που δίνουν το σύνθημα για την έναρξη του clubbing μέχρι πρωίας.

Tip: Τα events στο Casa Bostani εναλλάσσονται συνεχώς, με κοινό γνώμονα το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Info:
Πέμπτη & Κυριακή: από τις 22.00, Παρασκευή & Σάββατο: από τις 23.00
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34, Αθήνα
Τηλ. 210 8233352
www.facebook.com/casabostani


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!