Colin in Black & White τη λένε και είναι μια νέα σειρά του Netflix που έρχεται το φθινόπωρο να μιλήσει με θάρρος και παρρησία για έναν άνθρωπο που προκάλεσε και προκαλεί.

Τον Κόλιν πίσω από τον Κάπερνικ αναζητά η σειρά, που έχει στο τιμόνι της τη θρυλική αμερικανή κινηματογραφίστρια Έιβα Ντουβερνέ…

Το Netflix ανακοίνωσε επισήμως πως ο Κόλιν σε Άσπρο και Μαύρο θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου 2021.

Η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από 6 επεισόδια. Έξι επεισόδια πραγματική έμπνευση για όλους, όπως έχει υπάρξει και συνεχίζει να είναι δηλαδή ο πρώην επαγγελματίας αθλητής που μεταμορφώθηκε σε ακτιβιστή.

Ο Κάπερνικ παίζει τον εαυτό του και λειτουργεί ως αφηγητής της σειράς. Τον πλαισιώνουν οι Nick Offerman, Mary-Louise Parker, Gabriel Womack και Jaden Michael, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον νεαρό Κόλιν.

Η σειρά είναι μια βιογραφία του αθλητή, μιλώντας για τα πράγματα που τον έκαναν να αποκτήσει σιδερένια θέληση. Τον βλέπουμε μαθητή στο σχολείο, παρακολουθώντας τις εμπειρίες που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα.

Είναι σαν σειρά ενηλικίωσης, μόνο που είναι πραγματικότητα. Πώς είναι να μεγαλώνεις δηλαδή ως υιοθετημένος Αφροαμερικανός σε μια οικογένεια λευκών της Καλιφόρνια, δίνοντας συνεχώς τη μάχη με πράγματα όπως το χρώμα του προσώπου σου, η φυλή σου ή η κουλτούρα που έχεις μεγαλώσει.

Ο Κάπερνικ σταμάτησε να παίζει ράγκμπι το 2016, όταν έγινε ο πρώτος που γονάτισε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, διαμαρτυρόμενος για την αστυνομική βία.

Το Colin in Black & White θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από την Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021…